Facebook Pixel ΑΕΚ χωρίς σχέδιο, αλλά με σούπερ κόσμο!
Life
| 2012-09-17 00:04:00

ΑΕΚ χωρίς σχέδιο, αλλά με σούπερ κόσμο!

ΑΕΚ χωρίς σχέδιο, αλλά με σούπερ κόσμο!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την ΑΕΚ του Βλάχου που δεν μπόρεσε να κερδίσει ομάδα Β΄ εθνικής, τον θαυμαστό κόσμο της Ενωσης και τους Βιντιάδη και Χάρις...

Είναι μερικές στιγμές στο ποδόσφαιρο που σε υποχρεώνουν να απορείς τι ακριβώς συμβαίνει και όλα σου έχουν γυρίσει την πλάτη και σε στυλ... μούντζας δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το παραπάνω βήμα.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ βέβαια πέρα από την γκαντεμιά υπάρχει και θέμα δυσκολίας δημιουργίας ομάδας – συνόλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν θα τα... βάλω με τον Βαγγέλη Βλάχο διότι πραγματικά βαριέμαι να σημειώνω τα αυτονόητα λάθη, αλλά δεν θα ανεχτώ για πολύ ακόμη να ακούω για το μεγαλείο της ΑΕΚ από τον προπονητή της.

Ηλπιζα πως με αντίπαλο μία ομάδα καθαρά Β΄ κατηγορίας θα μπορούσε η ΑΕΚ να επιβληθεί και να κερδίσει πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε όλοι... Μπορεί η ομάδα να είχε τον απόλυτο έλεγχο, να είχε απέναντί της ένα σύνολο τραγικό και άξιο υποβιβασμού, όμως χωρίς σωστή δουλειά στις προπονήσεις από το τεχνικό τιμ δεν πρόκειται να δούμε ουσία κι αποτελέσματα.

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags