Facebook Pixel «Θα μας λείψει ο Ομπράντοβιτς»
Life
| 2012-09-17 16:48:00

«Θα μας λείψει ο Ομπράντοβιτς»

«Θα μας λείψει ο Ομπράντοβιτς»

Στη σημερινή media day του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως "σε όλους λείπει ο Ομπράντοβιτς, όμως πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να συνεχίσουμε το έργο του"

«Γυρίζουμε νέα σελίδα και θα είναι πολύ δύσκολα. Θα παλέψουμε όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για όλους είναι διαφορετικά, αλλά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το σημαντικότερο είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Χρειάζεται στήριξη και υπομονή από τον κόσμο. Σε όλους λείπει ο Ομπράντοβιτς, όμως πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να συνεχίσουμε το έργο του» υποστήριξε ο Διαμαντίδης,

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης τόνισε: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα, όλοι ήρθαμε εδώ για να έχουμε επιτυχίες και το κλίμα είναι πολύ καλό. Παίξαμε δύο δυνατά φιλικά και είχαμε καλά αποτελέσματα Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τους πόντους, το θέμα είναι να έχουμε συνοχή σαν ομάδα και να κερδίσουμε τα επίσημα ματς. Ο λόγος που επέστρεψα είναι για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πολλοί θα ήθελαν να παίζουν γι' αυτόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags