Facebook Pixel "Τίποτα το ιδιαίτερο ΠΑΟ και Ολυμπιακός"
Life
| 2012-09-17 20:15:00

"Τίποτα το ιδιαίτερο ΠΑΟ και Ολυμπιακός"

"Τίποτα το ιδιαίτερο ΠΑΟ και Ολυμπιακός"

Ο Αντώνης Λαδάκης του Πανθρακικού δεν έχει εντυπωσιαστεί από όσα έχουν δείξει οι "αιώνιοι" μέχρι στιγμής, αλλά σημείωσε πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για τον τίτλο...

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Λαδάκης στον NOVAΣπορ FM

Για τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού (1-0): «Δεν γινόταν καλύτερα. Ήταν μία μεγάλη νίκη. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο με τη φανέλα του Πανθρακικού, όπου επικρατούσε ωραία ατμόσφαιρα. Πήραμε τους τρεις βαθμού και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Γι’ αυτό είμαστε διπλά χαρούμενοι, εγώ και οι συμπαίκτες μου. Όλη την εβδομάδα είχαμε αναλύσει τα βασικά ατού του Παναθηναϊκού. Ξέραμε ότι έλειπε ο Κατσουράνης, ο οποίος δίνει κάτι διαφορετικό στον Παναθηναϊκού. Επικεντρωθήκαμε σε δύο με τρεις παίκτες και νομίζω ότι καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να τον περιορίσουμε. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο από το πρώτο λεπτό, το τηρήσαμε και δικαιωθήκαμε».

Για το αν περίμενε κάτι άλλο από τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή: «Ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Όμως, εμείς έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί για να αποφύγουμε τις ευκαιρίες. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ο Παναθηναϊκός. Είναι γρήγορος μεσοεπιθετικά και αυτό φάνηκε σε δύο φάσεις που κατάφερε να μας “τρυπήσει” με την ταχύτητά του. Παρ’ όλα αυτά δεν παρουσίασε κάτι ξεχωριστό απ’ ότι έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα».

Για τη φετινή χρονιά του Πανθρακικού: «Όλοι λένε πως είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Όμως, όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο τίποτα δεν είναι εύκολο. Περιμένω μία δύσκολη χρονιά, γιατί ακόμα δεν έχουμε δέσει και δεν είμαστε έτοιμοι και αυτό φάνηκε από τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε στην απόδοσή μας στις πρώτες αγωνιστικές. Είναι δύσκολο σε ένα μήνα να παρουσιάσει μία ομάδα σταθερότητα. Και οι άλλες ομάδες που ξεκίνησαν άσχημα θα βρουν σιγά σιγά τα πατήματά τους και μέχρι το τέλος περιμένω να δώσουμε μία μάχη όλοι μαζί».

Για το φετινό τίτλο στην Σούπερ Λίγκα: «Είναι δύσκολο να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αλλά στο ποδόσφαιρο “ποτέ μη λες ποτές”. Μέχρι στιγμής, ούτε ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο. Όμως, είναι μία σοβαρή και καλή ομάδα χωρίς προβλήματα. Και ο Ολυμπιακός έχει τις αδυναμίες του. Αλλά, από την άλλη, δύσκολα θα υπάρξει κάποια ομάδα να τον “χτυπήσει”. Η… μάχη φέτος θα γίνει για την παραμονή και την έξοδο Ευρώπη».

Για τον κόσμο στην Κομοτηνή: «Είναι καλύτερα εδώ τα πράγματα, απ’ ότι τα περίμενα. Ο κόσμος αγαπά την ομάδα και αυτό το έδειξε από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή που έκανα. Προσωπικά θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και να πάμε καλά».

Για τον ίδιο: «Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω ακόμα. Αλλά, θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Κούτρα, τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, καθώς κάναμε αγώνα δρόμου για να προλάβω το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού (με τον Παναθηναϊκό). Όμως, στην Ελλάδα όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα».

Για τις αναμετρήσεις με τους «αιώνιους»: «Αν δεν πάρεις κάτι απο αυτά τα δύο παιχνίδια είναι εύκολο να “στραβώσει” το κλίμα. Ξέρεις ότι δεν είσαι έτοιμος, αλλά με τίποτα δεν πρέπει να παρουσιάσεις ένα άσχημο πρόσωπο. Αν μείνεις από νωρίς πίσω, δύσκολα ανατρέπεται αυτή η κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags