Facebook Pixel Απίστευτος οιωνός για Θρύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-09-18 17:00:00

Απίστευτος οιωνός για Θρύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτος οιωνός για Θρύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε την παρακάτω ιστορία και θα καταλάβετε πως ένας Γερμανός επιστήμονας είναι ικανός να "οδηγήσει" απόψε τον Ολυμπιακό σε νίκη επί της Σάλκε.

Απλή σύμπτωση ή μήπως ένα από τα φοβερά κολπάκια της μοίρας; Εξαρτάται από το τι πιστεύει ο καθένας. Ο …Νίο στο περίφημο "ΜΑΤRΙΧ" π.χ. ισχυριζόταν ότι μόνοι μας ελέγχουμε τη ζωή μας, χωρίς άλλου είδους παρεμβολές. Αν πάντως υπάρχει μοίρα, τότε σίγουρα μας στέλνει τα σημάδια της για το αποψινό ματς του "Καραϊσκάκη". Μέσω ενός Γερμανού επιστήμονα!

Ο κύριος Χόλγκερ από το "Paderborn University", συνεργάτης με πανεπιστήμιο της Αθήνας και φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, βρίσκεται στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους. Κι επειδή όπως είπαμε αγαπάει το ποδόσφαιρο, θα βρεθεί απόψε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την μάχη του Ολυμπιακού με τη Σάλκε. Όχι για να υποστηρίξει την ομάδα της πατρίδας του, αλλά για να ζήσει το δικό του …déjà vu! Να βιώσει την επανάληψη μιας φοβερής εμπειρίας.

Όπως λοιπόν έμαθε ο σκύλος, ο άνθρωπος αυτός έχει ξαναδεί από κοντά ποδοσφαιρικό αγώνα επί ελληνικού εδάφους. Μία φορά. Μία, αλλά αξέχαστη! Εντελώς συμπτωματικά, ήταν και πάλι πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εντελώς συμπτωματικά, ήταν και πάλι αντίπαλος γερμανική ομάδα. Εντελώς συμπτωματικά, ήταν και πάλι 18 Σεπτεμβρίου!!!

Ε, ναι λοιπόν. Τη μοναδική φορά που ο συγκεκριμένος Γερμανός κύριος βρέθηκε σε ελληνικό γήπεδο, οι ερυθρόλευκοι διέσυραν την Λεβερκούζεν με 6-2, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή βραδιά της ιστορίας τους! Και σήμερα, την ώρα που θα συμπληρώνονται ακριβώς 10 χρόνια από τότε, θα πάρει ξανά θέση στην κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού για να τον ξαναδεί απέναντι σε γερμανική ομάδα. Με την προσδοκία, όπως λέει, να ζήσει μια ανάλογη πανδαισία τερμάτων…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags