Facebook Pixel "Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου"
Life
| 2012-09-19 00:21:00

"Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου"

"Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου"

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιάννης Μώραλης, δεν τα έβαψε... μαύρα με την ήττα του Ολυμπιακού, δηλώνοντας αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση.

«Δεν είναι και ότι καλύτερο να ξεκινάς στο Τσάμπιονς Λιγκ με μια εντός έδρας ήττα. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου και όπως θυμάστε πέρσι, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα στην έδρα του, αλλά στη συνέχεια κατάφερε και άλλαξε τα πράγματα, χάνοντας την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω να συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος. Σίγουρα όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό».

Για την επόμενη μέρα των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ο Μώραλης υποστήριξε «έχουμε ακόμα πέντε αγωνιστικές μπροστά μας ώστε να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας και να πάρουμε και κάποια εκτός έδρας αποτελέσματα, όπως κάναμε και πέρσι.

Είναι προφανές ότι δεν πρέπει να αφήνουμε βαθμούς στην έδρας μας αλλά ο Ολυμπιακός, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες, πρέπει να συνεχίζουν και να αντιδρούν. Οπότε κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και αφήνουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags