Facebook Pixel Πίκρανε τον κόσμο του…
Life
| 2012-09-19 00:41:00

Πίκρανε τον κόσμο του…

Πίκρανε τον κόσμο του…

Ίσως το χειρότερο απ’ όλα να μην ήταν ούτε η ήττα, ούτε η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ματς με την Σάλκε, αλλά κυρίως ότι πίκρανε τον κόσμο του.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν φτιαγμένοι για νίκη κόντρα στην γερμανική ομάδα. Κάτι οι οιωνοί και οι παραδόσεις, κάτι ότι οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με το δεξί στο πρωτάθλημα και ο κόσμος της ομάδας ήθελε κάτι καλό με την Σάλκε. Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός στην κερκίδα.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι διψασμένοι για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Πέρυσι, άλλωστε, ο Ολυμπιακός δεν προκρίθηκε στο τσακ.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού, όμως, στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι προκάλεσε προβληματισμό. Και πέρυσι έχασε στην πρεμιέρα, όμως η ομάδα δεν είχε επίσημο παιχνίδι στα πόδια της. Φέτος ήταν πιο έτοιμη, ενώ και η Σάλκε μπορεί να είναι καλή ομάδα, αλλά δεν θεωρείται φόβητρο.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν πρόσφερε χαρά στους οπαδούς του. Αυτά, όμως, συμβαίνουν στην μπάλα. Και στο κάτω – κάτω της γραφής απομένουν πέντε παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ο όμιλος.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, και πέρυσι που έχασε εντός έδρας στο άνοιγμα της αυλαίας, διέψευσε όσους τον θεώρησαν ξεγραμμένο. Ας το κάνει και φέτος, λοιπόν. Στο χέρι του είναι. Για να σκορπίσει χαμόγελα και στον κόσμο του που τον στηρίζει παντού και πάντα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags