Facebook Pixel «Δεν έχω τίποτα με τον Ολυμπιακό»
Life
| 2012-09-19 16:47:00

«Δεν έχω τίποτα με τον Ολυμπιακό»

«Δεν έχω τίποτα με τον Ολυμπιακό»

Η μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά… άναψε φωτιές ανάμεσα στις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο το καλοκαίρι που μας πέρασε, ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Ηλιας Λιανός κατά την διάρκεια της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, είπε ότι δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Εγώ δεν έχω κάτι με τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι ούτε εκείνος με μένα…», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λιανός και πρόσθεσε: «Δυστυχώς αναφερόμαστε σε περιουσιακά στοιχεία ομάδων και ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι. Ο Βασίλης (Καββαδάς) δυστυχώς επηρεάστηκε από όλο αυτό αλλά πιστεύω ότι είναι δυνατός χαρακτήρας και θα αντεπεξέλθει».

Αναφορικά με τους στόχους του Πανιωνίου για την νέα σεζόν, είπε: «Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας φέτος. Είναι πολύ δύσκολο να μπει κανείς σφήνα σε αυτό το επίπεδο, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όμως ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τους πάρουμε ένα ματσάκι στην έδρα μας και αυτό δεν αποκλείεται να είναι ρυθμιστικό για εκείνους. Μετά από τις δύο αυτές ομάδες, έχουμε τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες παίκτες, τους έχουμε πλαισιώσει με καλούς ξένους και καλό τεχνικό τιμ, αρκεί να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags