Facebook Pixel «Δεν ήρθε η καταστροφή»
Life
| 2012-09-19 16:57:00

«Δεν ήρθε η καταστροφή»

«Δεν ήρθε η καταστροφή»

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στον NOVAΣπορ FM τόνισε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα πρέπει να εξασφαλίσουν αρχικά την τρίτη θέση του ομίλου και στην συνέχεια να παλέψουν για την πρόκριση, μετά την ήττα από τη Σάλκε.

«Περίμενα περισσότερα στο τέλος και επιπλέον πίεση. Όμως δεν κατάφερε να το κάνει ο Ολυμπιακός. Από όσα ματς έχω δει του Ολυμπιακού φέτος καταλαβαίνω πως η ομάδα ψάχνεται και ο Ζαρντιμ δεν έχει καταλήξει ακόμη στα πρόσωπα. Ίσως λείπει η ταυτότητα από την ομάδα. Είναι εύκολο να ρίξεις μετά το παιχνίδι τις ευθύνες στον προπονητή. Εάν νικούσε ο Ολυμπιακός 2-1 με τέτοια απόδοση δεν θα μίλαγε κανείς. Ο Ζαρντίμ ψάχνει τη χημεία της ομάδας. Έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο, ενώ έχασε τα δύο στόπερ που είχε πέρυσι με τον Μέλμπεργκ που έφυγε και τον τραυματισμό που είχε ο Αβραάμ. Δεν λέω πως δεν είναι καλοί παίκτες οι αντικαταστάτες τους, όμως είναι δύσκολο όταν αλλάζει το δίδυμο της άμυνας».

Για το ρόλο που δίνει ο Ζαρντίμ στον Μασάντο:

«Ο Μασάντο πρέπει να ξέρουμε για ποια θέση αγοράστηκε. Είναι ένας παίκτης που παίζει σαν επιθετικό χαφ ή πίσω από τον επιθετικό. Δεν μπορεί στα άκρα. Είναι γρήγορος, έχει πάσα. Είναι ένας ρόλος που τον ξέρει καλά. Ένας από τους λόγους που έφυγε απ΄ τη Γαλλία ήταν αυτό το γεγονός και ήρθε στην Ελλάδα και παίζει πάλι στα πλάγια. Εκεί χάνεται και ο ίδιος και χάνει και η ομάδα. Αφού δεν έπαιξε ο Ιμπαγάσα, θα έπρεπε να τον καλύψει αυτός».

Για τη συνέχεια και τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού:

«Δεν χάθηκαν τα πάντα από ένα παιχνίδι. Το καλύτερο είναι ξεκινάς με νίκη, όμως δεν χάθηκε ο κόσμος. Τουλάχιστον να προσπαθήσει να εξασφαλίσει την τρίτη θέση και από εκεί και πέρα νομίζω πως μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Υπάρχουν ομάδες με καλά ονόματα, όμως όλοι έχουν τη δυνατότητα και να νικήσουν σε κάποια ματς και να αλλάξουν τις ισορροπίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags