Facebook Pixel Το 'πε και το 'κανε! (BINTEO)
Life
| 2012-09-19 17:14:00

Το 'πε και το 'κανε! (BINTEO)

Το 'πε και το 'κανε! (BINTEO)

Θα τα... διαλύσει όλα φέτος ο Τζιμπούρ, όπως δηλώνει σε κάθε ευκαιρία και βάλθηκε να το αποδείξει και στο χθεσινό παιχνίδι με τη Σάλκε...
 

Ο Αλγερινός άσος συμπεριφέρθηκε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις εγωιστικά, την ώρα μάλιστα που η ομάδα του χρειαζόταν να πάρει ό,τι καλύτερο μπορούσε από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Ποιος δεν θυμάται τη φάση στο τέλος του αγώνα με τη Σάλκε, όταν ο Ραφίκ έκανε το ακατόρθωτο και πέρασε την μπάλα από την τρύπα της βελόνας στα πλάγια του γηπέδου και βρέθηκε μέσα στην περιοχή των Γερμανών, αποφασίζοντας όμως από πολύ πλάγια θέση να σουτάρει, χωρίς τύχη. Την ώρα, μάλιστα, που ο Μήτρογλου ήταν μέσα στην περιοχή ΜΟΝΟΣ του και σήκωνε χέρια και πόδια για να τον δει ο συμπαίκτης του. Ενώ στη φάση θα μπορούσε να εμπλακεί και ο Γκρέκο.

Ο Τζιμπούρ, φυσικά, είχε δει τον Κωστάκη, απλώς δεν είχε τη διάθεση να του δώσει την μπάλα, αφού ήθελε να ολοκληρώσει μόνος του τη φάση. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε γίνει και με τον Αμπντούν, στο πρώτο ημίχρονο, όταν πάλι ο Τζιμπούρ δεν έδωσε στον συμπατριώτη του την μπάλα για να βρεθεί σε θέση βολής.

Ο Αλγερινός θέλει φέτος να αποδείξει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει στο περσινό επίπεδο παραγωγικότητας και χωρίς τον Μιραλάς στο ρόστερ του. Πολύ περισσότερο τώρα, που το συμβόλαιο του Ραφίκ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος, όπως λένε οι κακές γλώσσες, θέλει αύξηση για να το ανανεώσει. Διαφορετικά, αν δεν ανανεώσει δηλαδή, θέλει να έχει μία σούπερ παραγωγική σεζόν στο βιογραφικό του, για να βρει συμβόλαιο σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags