Facebook Pixel To πρώτο κέρδος: Μάθαμε ότι ζει ο... Νοτιάς!
Life
| 2012-09-21 23:21:00

To πρώτο κέρδος: Μάθαμε ότι ζει ο... Νοτιάς!

To πρώτο κέρδος: Μάθαμε ότι ζει ο... Νοτιάς!

Ακόμη κι αν στο τέλος κολώσουν ο Βιντιάδης και ο Χάρις, που θα πάρει την τελική απόφαση για αυτούς που θα βάλουν τα λεφτά, και δεν προχωρήσει το ντιλ ένα κέρδος θα το έχουμε σίγουρα. Μάθαμε ότι ο Νοτιάς... ζει!Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου

Ο μεγαλομέτοχος, το αφεντικό, ο εφοπλιστής, ο μεγιστάνας των ακινήτων του Μανχάταν... εμφανίστηκε. Αφού η ΑΕΚ έχασε την έξοδο της στην Ευρώπη, που είχε κερδηθεί στο γήπεδο, αφού στο 90 πήρε την αδειοδότηση, αφού αναγκάστηκε να εξαφανίσει από το ρόστερ της ότι μπορούσε να πουληθεί και άφησε ελεύθερο όποιον το ζήτησε, ακόμη και τον... Σιαλμά που διαπρέπει πλέον στις ακτές της Κασπίας, αφού μπόρεσε να κάνει μόνο τρεις μεταγραφές ξένων και από εκεί και πέρα παιδιά που επέλεξε από τα πάρα πολλά που είδαν απρόσμενο φως και μπήκαν ήρθε η ώρα να έρθει και το... μεγάλο αφεντικό. Για να διαπραγματευτεί τα... κτηματομεσιτικά του. Οχι το 39% των χρημάτων που χρειάζονταν για την αδειοδότηση, που αν είχαν δοθεί νωρίτερα θα παίζαμε και στην Ευρώπη, αλλά ούτε το 3% δεν έδωσε ο Νοτιάς. Αφεντικό ήταν μόνο στα χαρτιά και για να λέει πως η ΑΕΚ, δηλαδή η εταιρία του, του χρωστάει τα ενοίκια και δεν τα... ζητάει! Μιλάμε για ευεργεσία. Λες και η ΑΕΚ του φταίει πως πλήρωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα τετραπλάσια (!) λεφτά από αυτά με τα οποία θα έφτιαχνε μια χαρά προπονητικό και με περισσότερα γήπεδα για να μπορέσει επιτέλους η ΑΕΚ να ξεκινήσει μια κανονική προσπάθεια στις ακαδημίες χωρίς με το καλημέρα να δίνει στους υπευθύνους το άλλοθι της έλλειψης εγκαταστάσεων που μας τσαμπουνάνε από το 2004 μέχρι σήμερα ενώ στην παραγωγή παικτών τους έχει... ξεφτιλίσει ακόμη κι ο Αρης.

@ Ηρθε λοιπόν το... κουρασμένο αφεντικό. Φυσιολογικό φαίνεται αφού πλέον δείχνει να εξελίσεται μια σοβαρή προσπάθεια επένδυσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ και βέβαια εκτός από μεγαλομέτοχος, πιο ανενεργός... πεθαίνεις, ο Νοτιάς είναι και... ευεργέτης αφού η εταιρία του είναι ιδιοκτήτρια του προπονητηρίου της ΑΕΚ που απο' ότι μαθαίνω οι ηρωικοί απλήρωτοι κηπουροί προσπαθούν να του σώσουν το χορτάρι που είναι σε άσχημη κατάσταση. Και το «ηρωικοί» και το «απλήρωτοι» δεν είναι ούτε υπερβολικό ούτε, σε καμία περίπτωση, ειρωνικό. Μίλησε λοιπόν με τον Βιντιάδη ο Νοτιάς και συμφώνησε σε όλα. Αρκεί να μην βάλει... λεφτά βέβαια. Για το «ψαλίδι» το συζητάει τόσο στο χρέος που έχει, η μία εταιρία του στην... άλλη εταιρία του, και για την μείωση του ενοικίου που είναι με τιμές προ κρίσης. Βέβαια το πιο νορμάλ θα ήταν να σβηστεί ΤΕΛΕΙΩΣ το χρέος της μίας εταιρίας του προς την άλλη εταιρία του, αφού έτσι κι αλλιώς τα χρήματα που θα έβαζε αν δεν άφηνε την ΑΕΚ να φτάσει στα πρόθυρα της καταστροφής θα ήταν πολλά περισσότερα, και από εδώ και πέρα το ενοίκιο να πέσει σε μια νορμάλ τιμή. Αλλωστε αν αρχίσει να παίρνει χρήματα κερδισμένος θα είναι αφού μέχρι τώρα δεν έχει πάρει σχεδόν τίποτα. Βέβαια έχει χαθεί κάθε ελπίδα να αποπληρώσει με τα ενοίκια τα δάνεια με τα οποία φτιάχτηκε το προπονητήριο αλλά έτσι είναι η ζωή. Πήρε το ρίσκο, μάγκας θα ήταν αφού εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την δανειοδότηση θα είχε ένα προπονητήριο που θα του άνηκε χωρίς ουσιαστικά να βάλει λεφτά αφού με τα ενοίκια θα αποπληρώνονταν οι δόσεις του δανείου, αλλά δεν έκατσε. Ετσι είναι η ζωή. Αλλες δουλειές κάθονται κι άλλες όχι.

@ Επειδή πολλοί, είμαι σίγουρος, θα πουν πως είμαι σκληρός με τον κύριο Νοτιά, θα συμφωνήσω προκαταβολικά. Είμαι. Το ίδιο θα είμαι και με τον Παππά αν εμφανιστεί τώρα να εξασφαλίσει κι αυτός τα όποια συμφέροντα του, αν έχει. Πολύ σκληρός ήμουν με τον Παππά όταν βρήκε το τρικ και την... έκανε. Πολύ σκληρός ήμουν και είμαι και με τους... επικεφαλείς των Supporters που στην... αγγελία: «Ζητούντε κορόιδα» έσπευσαν να μην χάσουν την ευκαιρία να πάρουν, στο όνομα του λαού της ΑΕΚ, μια εταιρία που δεν μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν για πάνω από... ένα μήνα.

@ Ειλικρινά κανέναν από αυτούς δεν θεωρώ απατεώνα ή κακό άνθρωπο. Είναι όλοι ΑΕΚτζήδες και όλοι έχουν βάλει και δεν έχουν πάρει λεφτά. Ιδίως ο Νοτιάς σε καθαρά προσωπικό επίπεδο μου είναι πολύ συμπαθής γιατί έχω μια ευαισθησία ιδίως με τα αδέρφια Ενωσίτες που ζουν μακριά από την Ελλάδα. Ομως όλοι αυτοί με την ανευθυνότητα κυρίως, την ασχετοσύνη τους, τις επιλογές των εκλεκτών τους, την κουτοπονηριά τους και στο τέλος με την απίστευτη ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ τους έφεραν την ΑΕΚ στα πρόθυρα της καταστροφής. Εφεραν την ΑΕΚ σε αυτό το επίπεδο που ζούμε ήδη εδώ και τρεις Κυριακές ενώ ήδη έχουμε... καμαρώσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Ευρωπαϊκή μας θέση. Και ο γολγοθάς συνεχίζεται.

@ Για αυτό τόσο ο κύριος Νοτιάς όσο και οι άλλοι μέτοχοι (Κασνακίδης, Μπορουσιανός, Γρεσμπολάκης κ.τλ) αλλά και ο Παππάς που πάντα έχει ηθική ευθύνη για τους παραλήπτες των μετοχών αλλά και των μετοχών του Πόλυ που του είχαν δοθεί, πρέπει να φροντίσουν να κάνουν όσο πιο εύκολο των δρόμο των νέων επενδυτών ελέγχοντας παράλληλα την φερεγγυότητα τους και ΚΥΡΙΩΣ το αν ο τρόπος με τον οποίο θα αποκτήσουν την ΠΑΕ λύνει το πρόβλημα και εξασφαλίζει την βιωσιμότητα της ομάδας. Σε απλά Ελληνικά το 51% να μην κοστίζει... 2.500.000 ευρώ. Αυτά. Και καλό Σαββατοκύριακο.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags