Facebook Pixel Μασάντο, Γκρέκο και η ώρα να παίξουν λίγη μπάλα
Life
| 2012-09-21 23:56:00

Μασάντο, Γκρέκο και η ώρα να παίξουν λίγη μπάλα

Μασάντο, Γκρέκο και η ώρα να παίξουν λίγη μπάλα

Σε ένα μήνυμα στο προηγούμενο άρθρο μου με κατηγορούσε φίλος (εγώ έτσι τους βλέπω και ας είναι μερικοί εύκολοι στις κατηγορίες, γράφοντας πράγματα προσβλητικά για μένα ή για συναδέλφους), αναγνώστης για την άποψη που είχα εκφράσει παλαιότερα για τους Μασάντο και Γκρέκο. Στηριζόμενος στην προβληματική τους εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Σάλκε τους έβγαζε εν ολίγοις και τους δύο μάλλον άχρηστους για τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Πέτρος Περίχαρος

Δεν αλλάζω γνώμη. Πιστεύω ότι και οι δύο είναι καλοί παίκτες για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης ούτε μέσα στους καλύτερους. Αν ήταν θα έπαιζαν σε μια από τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Ευρώπης και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι, όμως, καλοί παίκτες για τον Ολυμπιακό.

Συμφωνώ με όλους όσοι έχουν ενστάσεις ότι δεν το έχουν δείξει ακόμα. Δεν σας κρύβω ότι ούτε εγώ περίμενα να πάρει τόσο καιρό στον Μασάντο να μας δείξει κάτι. Μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει κάτι τρομερό. Αν εξαιρέσεις ένα διάστημα στο παιχνίδι με τη Βέροια, στο οποίο κατά τη γνώμη μου είχε πάει καλά τόσο ως έξω αριστερά όσο και έξω δεξιά, έχοντας καλή συνεργασία με τον Ιμπαγάσα, κατά τα άλλα λίγα πράγματα.

Διαβάστε αναλυτικά στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags