Facebook Pixel Κέρδη και... λάθη για Πεδουλάκη
Life
| 2012-09-21 22:17:00

Κέρδη και... λάθη για Πεδουλάκη

Κέρδη και... λάθη για Πεδουλάκη

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε ευχαριστημένος απ' την προσπάθεια των παικτών του να αποδώσουν ως σύνολο, αλλά τα 19 λάθη απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών (69-51) μετρίασαν τη χαρά του.

«Είχαμε πει ότι θέλαμε να έχουμε ρυθμό στην επίθεση και να μην πέφτει ο ρυθμός στην άμυνα. Και θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο. Έχουμε ένα αρνητικό, που είναι τα 19 λάθη, τα οποία είναι πολλά για ομάδα του επιπέδου μας. Τα τελευταία δυόμιση λεπτά έγινε ένα επιμέρους 2-12. Είχαμε ζητήσει να μην είμαστε χαλαροί στο τέλος. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε λεπτό, να μην είμαστε χαλαροί σε περίοδο προετοιμασίας.

Ο Ούκιτς έχει κάνει 4-5 προπονήσεις μαζί μας. Είναι έξυπνος και λόγω θέσης, αλλά κι ως άνθρωπος. Κόβαμε το ρυθμό για να παίξουν όλα τα παιδιά. Είμαστε επιβαρυμένοι όλη αυτή την εβδομάδα, αλλά τα παιδιά έχουν αρχίσει να βρίσκονται μεταξύ τους. Στο επιθετικό κομμάτι είναι μικρό το ποσοστό. Είναι λογικό. Πρέπει να γίνουμε "ένα". Να γίνουμε σύνολο. Το ζητούμενο είναι να έχουμε ένα ρυθμό.

Στην άμυνα είναι πιο εύκολο να βρεις αυτοματισμούς, να κρύψεις κάποια πράγματα» είπε έπειτα την πρεμιέρα του «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags