Facebook Pixel "Να δείξουμε πράγματα στον ιδιοκτήτη μας"
Life
| 2012-09-22 22:36:00

"Να δείξουμε πράγματα στον ιδιοκτήτη μας"

"Να δείξουμε πράγματα στον ιδιοκτήτη μας"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το ματς με την Ξάνθη, αναφερόμενος στην καλή οργάνωση που είχε ο "Δικέφαλος" στο παιχνίδι και στο ότι σε κάθε ματς ανακαλύπτει κάτι νέο για τις δυνατότητές της ομάδας του.

Για το αν ήταν το καλύτερο φετινό ματς του ΠΑΟΚ: "Είναι το πιο ουσιαστικό παιχνίδι όσον αφορά την οργάνωση. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για τους τομείς που πρέπει να βελτιώνουμε. Το κάθε ματς είναι οδηγός για μένα για να ανακαλύπτω τους παίκτες μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, φτάναμε έξω από την περιοχή αλλά εκεί θα πρέπει να έχουμε καλύτερες επιλογές. Ημασταν καλοί ανασταλτικά, οι στόπερ μας συμπεριφέρθηκαν καλά. Η Ξάνθη έβγαλε όμως δύο φάσεις που δημιουργήθηκαν από λάθος μας στην περιοχή. Με προβληματίζει αυτό, δεν πρέπει να δίνουμε δώρα στους αντιπάλους. Με ευχαριστεί η σοβαρότητα και η εμφάνιση που είχαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα δούμε τα θετικά και αρνητικά και κοιτάμε το επόμενο ματς".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο ματς σε σχέση με άλλα ματς που βρέθηκε πίσω και τον ρόλο που έπαιξε αυτό για να φτάσει ο "Δικέφαλος" στην νίκη: "Είμαστε μια νέα ομάδα και το πως εξελίχθηκε η αρχή του αγώνα παίζει σίγουρα ρόλο. Στα πρώτα 25-30 λεπτά γενικά ξεκινάμε καλά εκτός από το ματς με την Ραπίντ. Είναι το πως διαχειρίζεσαι και το γκολ που πετυχαίνεις και αυτό το κάναμε καλά σήμερα".

Για τις κάρτες που δέχονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Υπάρχουν κάποιοι παίκτες μαχητικοί και θέλουμε να είμαστε δυνατοί όχι όμως και ηλίθιοι. Αυτό δεν θέλουμε να μας λείψει όμως, θέλουμε οι παίκτες όπως Κάτσε και Λάζαρ να δίνουν το έναυσμα και στους άλλους".

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα "φέρει" τον κόσμο στο γήπεδο: "Δεν ξέρω πως λειτουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ γιατί είμαι νέος στην ομάδα. Είμαστε τυχεροί σε κάποια πράγματα. Αλλοι έχουν προβλήματα στις δουλειές τους, εμείς όμως βρήκαμε επενδυτή και πρέπει να δείξουμε πράγματα στον ιδιοκτήτη μας. Οι νίκες φέρνουν τον κόσμο, δεν ξέρω αν είναι δυσαρεστημένος. Από την μία λέμε να παίξουν οι μικροί από την άλλη όχι. Ελπίζουμε να μας στηρίξει ο κόσμος".

Για την καλή συνεργασία του Κάτσε με τον Λάζαρ: "Επειδή σήμερα νικήσαμε αρχίζουμε και τα βλέπουμε όλα θετικά. Ο Κάτσε δεν έπαιξε σήμερα, ο τραυματισμός του Γκαρσία τού δίνει την ευκαιρία να παίξει και το κάνει με το σπαθί του. Μπορεί να έχουμε πολλά χρήματα για μεταγραφές μελλοντικά, αλλά μεγαλύτερη ικανοποίηση έχω να βγάλω τον Κάτσε και Πέλκα. Δεν λέω πως δεν θα πάρουμε παίκτες αλλά νιώθω μεγαλύτερη ικανοποίηση για αυτά τα παιδιά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags