Facebook Pixel Ο «Άρτζι» και το μήνυμα στους νέους παίκτες
Life
| 2012-09-22 22:41:00

Ο «Άρτζι» και το μήνυμα στους νέους παίκτες

Ο «Άρτζι» και το μήνυμα στους νέους παίκτες

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπενθύμισε πως οι δοκιμές έχουν προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή κι ευελπιστεί οι νεοαποκτηθέντες παίκτες του να έλαβαν το μήνυμα για το βαθμό δυσκολίας σε έδρας όπως του Α.Γ.Ο.Ρ.

«Ήταν μία ευκαιρία για εμάς να δούμε κάποια πράγματα. Δοκιμάσαμε διαφορετικά σχήματα και καταστάσεις, ειδικά στο α' ημίχρονο. Πρέπει να σκέφτεσαι ως παίκτης. Στο πρώτο μέρος πήγαμε εκ προθέσεως σε άμυνες που δεν ήταν συμβατές με τον αντίπαλο, για να δοκιμάσουν οι ψηλοί τα πόδια τους.

Στο γ' δεκάλεπτο ο "Σόφο" έκανε τη διαφορά ειδικά στην άμυνα. Τα παιδιά που δεν γνωρίζουν από το δικό μας πρωτάθλημα, κατάλαβαν ότι τα πράγματα δε θα είναι εύκολα σε τέτοιες έδρες. Συγχαρητήρια στον Α.Γ.Ο.Ρ., στην ομάδα και στον κόσμο» είπε έπειτα το νικηφόρο 78-68 επί του Α.Γ.Ο.Ρ. ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Είμαστε μία καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Μέσα απ' τα παιχνίδια θα φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε. Όσο για το πρωτάθλημα, δεν πιστεύω ότι αλλάζει πολύ. Ένα νέο στοιχείο είναι ο τέταρτος Αμερικάνος, στοιχείο που θα δυναμώσει τις ομάδες που βρίσκονται στα πιο κάτω επίπεδα της βαθμολογίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags