Facebook Pixel Μήπως να το ξανασκεφτείς, Λεονάρντο;
Life
| 2012-09-25 16:46:00

Μήπως να το ξανασκεφτείς, Λεονάρντο;

Μήπως να το ξανασκεφτείς, Λεονάρντο;

Επίσημα δήλωσε ο Ζαρντίμ πως θα κάνει ροτέισον στους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλά, μήπως, κάνει λάθος ο Πορτογάλος;

Αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας κι αυτός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για όλα. Όπως κι αυτός θα κριθεί για όλα, όμως. Γιατί δεν είναι δυνατόν, για παράδειγμα, κοτζάμ Νικοπολίδης να βγαίνει τις προάλλες σε συνέντευξη και να λέει:

"Εγώ πιστεύω ότι ο προπονητής πρέπει να επιλέξει και να στηρίξει έναν γκολκίπερ. Να αποφασίσει να πάει με αυτόν ή με τον άλλο. Οι τερματοφύλακες πρέπει να ξέρουν ποιος είναι ο πρώτος, ποιος είναι ο δεύτερος που π.χ θα παίξει στο κύπελλο, ποιος είναι ο τρίτος. Δεν πρέπει να υπάρχει αβεβαιότητα στους τερματοφύλακες. Ούτε είναι δυνατόν να παίζει ο ένας και την άλλη να παίζει ο άλλος. Αυτό δεν γίνεται".

Και αναφέρουμε τον Αντώνη, που έχει τεράστια καριέρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα και η εκτίμηση προς το πρόσωπό του είναι κοινή, από όλους. Γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά της θέσης και την ψυχολογία που έχει ο τερματοφύλακας.

Δεν αποκλείεται, πάντως, η συγκεκριμένη δήλωση του Ζαρντίμ να είναι ...πυροτέχνημα. Προκειμένου να καλύψει αφενός την απόφασή του να "αδειάσει" τον Κάρολ και να δώσει φανέλα βασικού στον Μέγιερι, στο ματς με τη Σάλκε και το το ανάποδο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Αφετέρου για να μην χάσει ψυχολογικά και τους δύο τερματοφύλακές του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στη συνέχεια θα εφαρμόσει πιστά αυτό που είπε.

Σιγα-σιγά δηλαδή, να δώσει τη φανέλα του βασικού στον έναν από τους δύο, γιατί την ...πατέντα να παίζει ο ένας από τους δύο στην Ελλάδα και ο άλλος στο Ταάμπιονς Λιγκ, δεν την έχουμε ξαναδεί από κανέναν και πουθενά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags