Facebook Pixel «Δικό μου το λάθος»
Life
| 2012-09-25 18:38:00

«Δικό μου το λάθος»

«Δικό μου το λάθος»

Στον Πειραιά αποφάσισαν πέρσι να επενδύσουν σε νεαρούς Έλληνες παίκτες και όχι σε σούπερ σταρ από το ΝΒΑ. Έτσι... βγήκαν μπροστά οι Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Κατσίβελης και Κώστας Σλούκας ενώ αποκτήθηκε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος αμέσως ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Όσο περνούσαν οι μήνες, όμως, ο Δημήτρης Κατσίβελης, αντί για να παίζει περισσότερο, όπως έκαναν οι άλλοι τρεις, έχανε χρόνο συμμετοχής και από τα μέσα της σεζόν και μετά ήταν συνήθως εκτός 12αδας. Ο 21χρονος πλέι μέικερ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος μίλησε στο gazzetta.gr και αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν συνέχισε να τον χρησιμοποιεί όπως στις αρχές της σεζόν.

Η περσινή χρονιά ήταν κάπως περίεργη για σένα. Και αυτό γιατί ενώ στο ξεκίνημα έπαιζες σε πολλά παιχνίδια ακόμη και βασικός, όσο περνούσαν οι μήνες ο χρόνος σου ολοένα και μειωνόταν με αποτέλεσμα στο τέλος να είσαι συνήθως εκτός 12αδας. Τι έφταιξε;

«Εγώ έφταιξα. Ήταν δικό μου το λάθος. Σκέφτηκα πάρα πολύ μέσα στη σεζόν γιατί γινόταν αυτό και γιατί δεν αγωνιζόμουν ενώ στο ξεκίνημα είχα χρόνο συμμετοχής. Και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα. Ο προπονητής μου ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο παρκέ και εγώ δεν τα έκανα. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να το καταλάβω, αλλά κάθισα και σκέφτηκα και κατάλαβα, εκ των υστέρων φυσικά, πως το λάθος ήταν αποκλειστικά δικό μου».

Διαβάστε τη συνέντευξη αναλυτικά στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags