Facebook Pixel Οι "μπηχτές" στους παλαίμαχους και το οικονομικό...
Life
| 2012-09-25 20:56:00

Οι "μπηχτές" στους παλαίμαχους και το οικονομικό...

Οι "μπηχτές" στους παλαίμαχους και το οικονομικό...

Ο Γιάννης Αλαφούζος στήριξε απόλυτα τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο Δ.Σμ τόνισε πως έχουν γίνει οι απαιτούμενες κινήσεις για να βγει η χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και κάποια "καρφιά"...

Περίπου σαράντα λεπτά κράτησαν τα διαδικαστικά του Δ.Σ και στη συνέχεια ακολούθησε κουβέντα για την εικόνα και την πορεία της ομάδας. Αρχικά ο Δημήτρης Γόντικας υπέβαλλε την παραίτηση του, πρότεινε τον Γιάννη Αλαφούζο και ο ισχυρός άνδρας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ανέλαβε τον ρόλο του προέδρου.

Από κει και πέρα, τόσο ο Μίμης Δομάζος όσο και ο Αντώνης Αντωνιάδης άσκησαν έντονη κριτική για τις επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά ο Αλαφούζος ήταν κάθετος. «Ο προπονητής στηρίζεται και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα ήθελα, πάντως, όσοι είμαστε μέλη του Δ.Σ να είμαστε πιο προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις μας» τόνισε χαρακτηριστικά με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκαναν οι δύο «παλαίμαχοι» και εκείνη την στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι!

«Θα βγει η χρονιά»

Παράλληλα, και όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βρει... στόχο στις επιχειρηματικές κινήσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα και όπως έλεγε σε μέλη του Δ.Σ «δεν λύνουμε το πρόβλημα αλλά έχει γίνει ότι πρέπει να για να βγει η χρονιά».

«Προτείνετε λύσεις»

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα του γενικού αρχηγού, το οποίο έφεραν ως πρόταση οι παλαίμαχοι της ομάδας. Ο Αλαφούζος έδειξε θετικός και ζήτησε να υπάρχουν προτάσεις προς τον Ελευθεράκη και των Κωνσταντίνου για τον άνθρωπο που θα είναι στο πλευρό του Ζεσουάλδο Φερέιρα και θα κάνει τον... κακό των αποδυτηρίων.

*Πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ αναλαμβάνει ο μικρομέτοχος, Σάββας Παπαδόπουλος και μέλος του Δ.Σ της θυγατρικής ο Στράτος Σωπήλης.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags