26/09/12 - 17:03

Άλλο το άρθρο 99 και άλλοι οι κανονισμοί της FIFA...

Άλλο το άρθρο 99 και άλλοι οι κανονισμοί της FIFA...
27.526views

Ζόρια αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του Άρη, καθώς το θέμα του Κουλουχέρη είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι πιστεύουν αρκετοί που το έχουν πάρει αψήφιστα.

Οι κίτρινοι έχουν μπει στο άρθρο 99 για χρέη προς τρίτους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, μάνατζερ κ.λπ.), κάτι που σημαίνει πως παγώνουν (αναστέλλονται) για ένα διάστημα οι πληρωμές των χρεών προς αυτούς τους ανθρώπους. Σημαντική ανάσα για την ΠΑΕ, καθώς το συγκεκριμένο ποσό είναι μερικά εκατ. ευρώ...

Το ζήτημα, όμως, είναι πως ο συγκεκριμένος νόμος αφορά την ελληνική νομοθεσία γύρω από τις επιχειρήσεις. Ο Κουλουχέρης όμως, που δεν δέχεται ούτε καν να διακανονίσει τα χρήματα που του χρωστάει ο Άρης και τα θέλει όλα στην ώρα τους, έχει με το μέρος του τη FIFA.

Άλλο μία Α.Ε., δηλαδή, όπως είναι οι ΠΑΕ, κι άλλος ένας ποδοσφαιριστής. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και κατά συνέπεια και η ΕΠΟ, δεν αποδέχεται τέτοιες αποφάσεις, που αφορούν την εσωτερική νομοθεσία μίας χώρας και, στο κάτω-κάτω, τις αστικές υποχρεώσεις μίας ανώνυμης εταιρείας. Η ΦΙΦΑ έχει σε πρώτο πλάνο τον κάθε ποδοσφαιριστή και αναδεικνύει τα προβλήματά του. Για να τα λύσει και όχι για να παγώσει τα οφειλόμενα χρήματα προς το πρόσωπό του, για παράδειγμα.

Θυμηθείτε τι είχε απαντήσει η ΕΠΟ στη Νίκη Βόλου, όταν θέλησε να μπει στο άρθρο 99 όπως τώρα ο Άρης: πως θα την απέβαλε από το πρωτάθλημα! Για αυτό λέμε πως τα πράγματα είναι ζόρικα στον Άρη, κυρίως λόγω του ότι ο Κουλουχέρης μοιάζει αδιάλλακτος και ζητάει και τις 90 χιλ. ευρώ που του χρωστάνε οι "κίτρινοι" εδώ και τώρα.

Το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν οι Θεσσαλονικείς είναι να προσπαθήσουν μαζέψουν τα χρήματα και, αν τα καταφέρουν, να του τα δώσουν, χωρίς να γίνει κουβέντα γύρω από το θέμα. Όχι τίποτα άλλο, γιατί μετά όσοι τους χρωστάει ο Άρης και τώρα κάνουν τα στραβά μάτια, θα ακολουθήσουν την τακτική του Κουλουχέρη. Και, τότε, δεν θα τους σώζει τίποτα εκεί στην Αλκμήνης...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ