Facebook Pixel Συγκρατημένος ο Χατζηνικολάου
Life
| 2012-09-30 22:43:00

Συγκρατημένος ο Χατζηνικολάου

Συγκρατημένος ο Χατζηνικολάου

«Προσγειωμένος» εμφανίστηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά τη συγκλονιστική νίκη του Πλατανιά με 3-2 επί της Ξάθης.

Η ομάδα των Χανίων πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, αλλά ο προπονητής δεν θέλει ακόμα να ενθουσιάζεται, καθώς, όπως είπε, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο:

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο Περιβολίων. Σήμερα κερδίσαμε πέρα από τρεις βαθμούς και τρεις παίκτες. Γύρισε η καλή ψυχολογία στην ομάδα, αφού γυρίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μπορεί να έχουμε 8 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε γιατί και σήμερα η Ξάνθη με 9 παίκτες κατάφερε να μας ισοφαρίσει με τον Βασιλακάκη και παραλίγο να χάσουμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εξαιρετική εμφάνιση του Ντόε: «Όλοι οι παίκτες είναι υπολογίσιμοι από εμάς, είναι επαγγελματίες και θα πρέπει όταν θα τους χρειαστείς η ομάδα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σήμερα κερδίσαμε τρείς παίκτες και μέσα σε αυτούς είναι ο Ντόε, όπως και ο Μαρτσάκης και ο Γιακουμάκης».

Τέλος, μίλησε και για το ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη, την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής:

«Είμαι επαγγελματίας προπονητής και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τα 90 λεπτά που θα διαρκέσει ο αγώνας. Ο Άρης είναι ομάδα της καρδιάς μου αλλά εγώ είμαι προπονητής στον Πλατανιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags