Facebook Pixel Τι προτείνει ο Τσακίρης
Life
| 2012-10-02 18:57:00

Τι προτείνει ο Τσακίρης

Τι προτείνει ο Τσακίρης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τα μέλη της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο πρώην μεγαλομέτοχος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, κατέθεσε νέα, βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη πρόταση προς την ΠΑΕ μειωμένη στο κόστος της κατά 33%.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η πλευρά Τσακίρη δεν προτίθεται να υιοθετήσει καμία από τις αντιπροτάσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ πριν από λίγες ημέρες.

Αυτές ήταν: 1) Να παραμείνει η διαχείριση του κέντρου στην «ΑΠΗΛΙΟΝ» με όλες τις διευκολύνσεις τις οποίες μπορεί να χρειάζεστε, όπως χρησιμοποίηση χώρου από ΠΑΕ Καλλιθέα και ράγκμπι, παραμονή των ομάδων Κ-17 και Κ-20 στο προπονητικό κέντρο «ΑΠΗΛΙΟΝ» και χρησιμοποίηση σε συχνά χρονικά διαστήματα των ποδοσφαιριστών και προπονητών της ΠΑΕ Πανιώνιος για την προώθηση του «ΑΠΗΛΙΟΝ». Η ΠΑΕ Πανιώνιος θα συνεχίσει να καταβάλει στην «ΑΠΗΛΙΟΝ» το ενοίκιο των 9.000€ το μήνα.

2) Να απαλλαγεί η ΠΑΕ Πανιώνιος από το ενοίκιο για τη χρήση του «ΑΠΗΛΙΟΝ» και να αναλάβει τη λειτουργία της «ΑΠΗΛΙΟΝ» για τα επόμενα δύο χρόνια και αναλόγως των αποτελεσμάτων και της τότε οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, να γίνει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags