Facebook Pixel Αναβάλλεται το μπάσκετ...
Life
| 2012-10-03 19:39:00

Αναβάλλεται το μπάσκετ...

Αναβάλλεται το μπάσκετ...

Οι ομάδες της Α1 δεν έμειναν ικανοποιημένες από την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης για τα δικαιώματα μετάδοσης κι επομένως η πρεμιέρα αναβάλλεται επ` αόριστον... Οι έντεκα ΚΑΕ ψήφισαν όχι, εξαιρουμένων του Ολυμπιακού και της Καβάλας που ψήφισαν να γίνει κανονικά το τζάμπολ, αλλά και του Παναθηναϊκού που έριξε «λευκό».

Μετά την εξέλιξη αυτή η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη για το τέλος της εβδομάδας, παίρνει αναβολή για τουλάχιστον λίγες ημέρες. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει νέα επαφή με την κρατική τηλεόραση ή αν στο «κόλπο» θα μπουν οι δύο συνδρομητικοί σταθμοί.

Υπενθυμίζεται πως η πρόταση της κρατικής τηλεόρασης προέβλεπε για τις ομάδες να εισπράξουν χρήματα κατά 40% λιγότερα σε σχέση με πέρυσι (σχεδόν 1,3 εκατ. ευρώ συνολικά για τις δώδεκα ομάδες).

Σημειώνεται πως λόγω της αλλαγής συστήματος στην Ευρωλίγκα, με το Top 16 να περιλαμβάνει πλέον όχι 6 αλλά 14 αγώνες για κάθε ομάδα, οι διαθέσιμες ημερομηνίες για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος είναι πολύ περιορισμένες. Πάντως φέτος δεν υπάρχει η πίεση να τελειώσει πολύ νωρίς το πρωτάθλημα όπως πέρυσι που υπήρχε το Προολυμπιακό Τουρνουά τον Ιούλιο για την Εθνική ομάδα. Φέτος υπάρχει το Ευρωμπάσκετ το Σεπτέμβριο και η προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» δεν θα αρχίσει νωρίτερα από τις 10-15 Ιουλίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags