Facebook Pixel "Ο κόσμος θέλει πάνω απ' όλα η ομάδα του να κερδίζει"
Life
| 2012-10-08 00:11:00

"Ο κόσμος θέλει πάνω απ' όλα η ομάδα του να κερδίζει"

"Ο κόσμος θέλει πάνω απ' όλα η ομάδα του να κερδίζει"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως "ο κόσμος θέλει πάνω απ' όλα η ομάδα του να κερδίζει" και κάπως έτσι "καθάρισε", σημειώνοντας πάντως πως η ομάδα δεν είχε δυνάμεις λόγω του ματς με την Άρσεναλ.

Αναλυτικά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα και την στάση του κόσμου: Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και να δίνουμε ένα ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα. Όμως υπάρχουν και δύσκολες μέρες και σήμερα ήταν μία τέτοια μέρα. Μετά από ένα δύσκολο ματς και ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αγγλία η φυσική μας κατάσταση δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο και είχαμε προβλήματα στο παιχνίδι μας ειδικά στην κυκλοφορία.

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και την πίεση που υπάρχει: Δεν είναι πάντα η ίδια η απόδοσή μας. Άλλοτε έχουμε παίξει καλά και άλλοτε όχι.

Για το εάν θα πρέπει να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού στην Ελλάδα: Όλοι οι αγώνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα είναι με ομάδες που είναι κλεισμένες πίσω από την μπάλα. Δεν έχω δει καμία ομάδα να παίζει όπως και εμείς. Σήμερα ο Αστέρας ήταν η ομάδα που μας έβαλε την πιο μεγάλη δυσκολία. Αυτή προκλήθηκε από τις γρήγορες αντεπιθέσεις του και λόγω της μεγάλης κούρασης που είχαμε εμείς από το πρόσφατο παιχνίδι. Είχαμε ξοδέψει δυνάμεις και δεν ήμασταν ικανοί να χειριστούμε αυτές τις αντεπιθέσεις.

Για το πρόσωπο του Ολυμπιακού και τις επιδιώξεις που υπάρχουν: Εμείς πρώτα δουλεύουμε για να κερδίζουμε. Μετά δουλεύουμε για να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα. Και η αλήθεια είναι πως η ποιότητα στο παιχνίδι σου έρχεται με την δουλειά. Είμαστε μία πολύ καινούρια ομάδα. Πιστεύω ότι με την πολλή δουλειά θα βελτιωθεί στο θέαμα που θα δείχνει. Δουλεύουμε για τις νίκες και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτές.

Για το κατά πόσον νιώθει πίεση στον πάγκο ελέω του κόσμου: Όχι γιατί ξέρω πως ο κόσμος θέλει πάνω απ' όλα η ομάδα του να κερδίζει. Πρώτα θέλει να νικάει και μετά να παρουσιάζει ωραία ποιότητα στο παιχνίδι της. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τις νίκες. Ο πρωταθλητής δεν παίζει πάντα με την ίδια υψηλή ποιότητα στο παιχνίδι του. Ο πρωταθλητής πρέπει μετά από έναν δύσκολο αγώνα να ξέρει το πως να κρατάει σωστή στάση και το πως να παίρνει τις νίκες. Θέλω να πω ακόμα πως η Μονπελιέ μετά το ταξίδι της στην Γερμανία γύρισε πίσω και έχασε στην έδρα της. Αυτό δείχνει πως όλες οι ομάδες μπορούν να έχουν πρόβλημα μετά από μία τέτοια δύσκολη αναμέτρηση σε επίπεδο Ευρώπης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags