Facebook Pixel "Δεν ήταν ο Βλάχος το πρόβλημα"
Life
| 2012-10-08 16:33:00

"Δεν ήταν ο Βλάχος το πρόβλημα"

"Δεν ήταν ο Βλάχος το πρόβλημα"

Τις δικές του απόψεις για το πώς λειτουργεί αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ και τι χρειάζεται να αλλάξει, προκειμένου να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της, θα καταθέσει στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο, ο Μανώλης Παπαδόπουλος.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Ενωσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM", εξήγησε ότι «έχω συζητήσει με τον πρόεδρο και έχουμε κανονίσει ένα ραντεβού για να του εκφέρω την άποψή μου σχετικά με κάποια πράγματα που εγώ αντιλαμβάνομαι πως λειτουργούν λάθος.

Από εκεί και πέρα, αν ασπαστεί ο ίδιος κάποια από αυτά που θα του πω, είναι δικό του θέμα. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η συνάντηση με το αν θα παραμείνω ή όχι στην ομάδα. Εγώ πιστεύω πως αυτά τα πράγματα που θα του επισημάνω θα μπορούσαν να βοηθήσουν». Πρόσθεσε δε με νόημα ότι το πρόβλημα του "Δικεφάλου" δεν ήταν ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία.

Ο Παπαδόπουλος τόνισε επίσης ότι τα νέα παιδιά της ομάδας χρειάζονται χρόνο, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον: «Τα διοικητικά προβλήματα της ΑΕΚ τα ξέρει όλος ο κόσμος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση έχει πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ της, που καλούνται να επωμιστούν όχι μόνο το βάρος της φανέλας, αλλά και το βάρος της κατάστασης που είναι πολύ πιο δύσκολη απ' όλες όσες έχει περάσει η ομάδα. Χρειάζεται χρόνος για να αντιληφθούν ότι όντως μπορούν να πετύχουν κάποια πράγματα παραπάνω.

ν κάτσουμε κάτω και δούμε τα λάθη που έχουν κάνει και τους επισήμανε και ο Βαγγέλης Βλάχος κι εγώ, τότε θα δούμε πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Για παράδειγμα, οι Γιάγκο και Κορδέρο είναι καλοί παίκτες, αλλά νέοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μπουγαΐδης, από την άλλη, μπορεί να είναι στην ομάδα έναν χρόνο, αλλά εμπειρίες έχει μόνο από την Εθνική και όχι από την ΑΕΚ. Είναι διαφορετική η πίεση που έχει ένας ποδοσφαιριστής με τον σύλλογό του. Επειδή έχω ζήσει τα πράγματα από μέσα, αυτά τα οποία θα επικεντρωθώ στη συνάντηση που θα έχω με τον πρόεδρο είναι θέματα ζωτικής σημασίας. Θεωρώ πως η ομάδα αυτή έχει μέλλον. Θα χρειαστεί βέβαια και λίγο η τύχη, αλλά και από μόνοι μας πρέπει να την κυνηγήσουμε. Ο κόσμος πρέπει να στηρίζει την ομάδα, όπως κάνει και τώρα. Είμαι πεπεισμένος πως θα έρθει η καλή ημέρα και η ΑΕΚ θα φτάσει στο σημείο να διεκδικεί τις νίκες που πρέπει και να ανέβουμε βαθμολογικά».

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και σε κάποια κρούσματα απειθαρχίας που έχουν εμφανιστεί στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής μιας ομάδας όπως η ΑΕΚ, δεν αρκεί μόνο το τι κάνεις στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού. Είναι παίκτες της ΑΕΚ και πρέπει να είναι σοβαροί. Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν πού βρίσκονται και πρέπει να υπάρχει συνέχεια κάποιος να τους το τονίζει. Δεν ταράζεται μόνο η ηρεμία της ομάδας και το κύρος της από όλα αυτά. Όπως τα παραπτώματα των Τσίτα και Φέτση. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, όποιος και να ήταν θα είχε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση. Ο Φέτσης, την ώρα που ο γενικός αρχηγός μιλούσε, γέλαγε και τον έβγαλα από τα αποδυτήρια. Προς τιμήν του ήρθε να ζητήσει συγγνώμη αμέσως μετά. Ο Τσίτας θεώρησε πρέπον να σηκωθεί να φύγει από την προπόνηση χωρίς να πάρει από κάποιον άδεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags