08/10/12 - 16:53

"Βγάζουν ανακοινώσεις χωρίς να με ξέρουν"

"Βγάζουν ανακοινώσεις χωρίς να με ξέρουν"
56.227views

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη μιλώντας για τα θέματα της ομοσπονδίας και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιδιώξει συνάντηση με την "Παναθηναϊκή Συμμαχία"...  

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Έχει παθολογικά προβλήματα τα οποία μπορούν να διορθωθούν".

Για την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Είναι από τις προτεραιότητες μας. Χρειαζόμαστε όμως και τη βοήθεια όλων".

Για την Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά αλλά δεν θέλω να τα σχολιάσω".

Για το ενδεχόμενό να ζητήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή κάποιας άλλης ΠΑΕ, γενικότερα: "Για συνάντηση με προέδρους ΠΑΕ δεν πρόκειται να ζητήσω αν δεν το ζητήσουν οι ίδιοι. Να ζητήσω συνάντηση γιατί; Να απολογηθώ; Χωρίς να με ξέρουν βγάζουν ανακοινώσεις".

Για το συλλογικό μοντέλο λειτουργίας της ΕΠΟ: "Σκοπός μας να μην ληφθούν αποφάσεις χωρίς να την περνούν αυτές από το ΔΣ. Πρέπει να μοιραστούν αρμοδιότητες σε όλους του συμβούλους και ο πρόεδρος να εποπτεύει όλη τη λειτουργία".

Για το ενδεχόμενο να εκμεταλλευθούν κάποιοι το μοντέλο αυτό: "Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω χώρο για περιπτώσεις εκμετάλλευσης".

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει ορισμός διαιτητών: "Θα ακολουθήσουμε τους κανόνες και τις πρακτικές της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ. Θεωρώ ότι αυτό το μοντέλο είναι καλύτερο και αυτό θα κάνουμε. Να ρωτήσω όμως κάτι; Η διαιτησία δεν πάει καλά; Νομίζω ότι πάει και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μοντέλο. Αν πάμε καλύτερα τότε για ποιο λόγο να σταματήσουν. Στο παρελθόν με κληρώσεις ήταν καλύτερα; Εγώ το έχω ψάξει και δεν το νομίζω".

Για την Εθνική ποδοσφαίρου: "Θα πάω με τον κ.Πιλάβιο να μιλήσω στους παίκτες. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα στην Εθνική. Είναι από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα".

Πότε θα γίνει η αλλαγή: "Την Τετάρτη θα έχουμε την παράδοση-παραλαβή. Την Πέμπτη το πρώτο ΔΣ".

Για την παρουσία ατόμων στις εκλογές της ΕΠΟ που δεν είχαν θέση σε αυτές: "Είναι ντροπή. Δεν συνάδουν με το ύφος των εκλογών. Πιστεύω ότι είναι κάτι το παροδικό. Κι εμένα μου είπαν ότι ήταν ένας αριθμός ατόμων που δεν πρέπει να ήταν εκεί";
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ