Facebook Pixel Το παλεύει για Κονσεϊσάο
Life
| 2012-10-08 21:03:00

Το παλεύει για Κονσεϊσάο

Το παλεύει για Κονσεϊσάο

Διαδοχικές επαφές με την ΑΕΚ, αλλά και τον δικηγόρο του έχει τις τελευταίες ώρες ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετέφερε από το μεσημέρι στην διοίκηση της Οναλένσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα για την Ένωση.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου Ισιντόρο Σόουζα προέβαλε αντιστάσεις και έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος να δώσει τη συγκατάθεσή του, αν με κάποιο τρόπο δεν βγει ωφελημένο και το κλαμπ από αυτή την υπόθεση. Στο διάστημα που ακολούθησε έχει ανοίξει ένα... τρίγωνο επικοινωνίας ανάμεσα στην ΑΕΚ, τον Κονσεϊσάο και τον δικηγόρο του Πορτογάλου τεχνικού, με τις τρεις πλευρές να αναζητούν τη φόρμουλα με την οποία θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με την Ολανένσε για τη λύση του συμβολαίου του Σέρτζιο.

Τόσο στην πλευρά του προπονητή, όσο και σε αυτή της ΑΕΚ υπάρχει η αισιοδοξία ότι, εφόσον ο πορτογαλικός σύλλογος έχει αντιληφθεί πως η επιθυμία του Κονσεϊσάο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, θα βρεθεί τελικά ο τρόπος για να εξασφαλιστεί και η συγκατάθεση της Ολανένσε. Οι επαφές αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες, καθώς επιθυμία όλων των πλευρών είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση...

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags