Facebook Pixel Το πιο δύσκολο "καλημέρα" για Λίνεν!
Life
| 2012-10-10 23:28:00

Το πιο δύσκολο "καλημέρα" για Λίνεν!

Το πιο δύσκολο "καλημέρα" για Λίνεν!

Μερικά πράγματα στην ΑΕΚ, πάντως, προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Η ομάδα, δηλαδή, έκλεισε έναν προπονητή που δεν είχε καμία ομάδα, άρα θα μπορούσε να έχει αναλάβει την Ένωση από την επομένη κιόλας του διαζυγίου με τον Βλάχο.

Κι έτσι η ΑΕΚ να πήγαινε στο κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα με προπονητή στον πάγκο!

Στην ΑΕΚ χάσανε πάρα πολύ χρόνο. Κι ενώ η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη, τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να αποσπάσει ισοπαλία, κι αυτή με τα χίλια ζόρια. Ίδιο είναι, όμως, η ΑΕΚ να έχει δυο βαθμούς και ίδιο θα ήταν να είχε ήδη τέσσερις;

Και το λέμε αυτό επειδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα παίξει ρόλο ακόμα και ο μισός… πόντος στο τέλος της σεζόν.

Ο Βλάχος, λοιπόν, έφυγε το βράδυ της ήττας από τον Πανιώνιο. Ο Λίνεν ήταν εκεί, στο σπίτι του, και… περίμενε να χτυπήσει το τηλέφωνο.

Στην ΑΕΚ, όμως, χάσανε χρόνο κτυπώντας πόρτες που ήταν εξ’ αρχής δύσκολο να ανοίξουν, όπως του Αναστασιάδη. Όσο για τον φρέσκο στους πάγκους Κονσεϊσάο, δεν είναι πιο έμπειρος από τον Λίνεν. Αν, λοιπόν, η ΑΕΚ πήγαινε με προπονητή κόντρα στην Κέρκυρα ίσως να είχε πάρει τη νίκη. Ήταν, άλλωστε, φανερό ότι οι παίκτες δεν ήξεραν σε τι θέση παίζουν.

Ενώ τώρα ο Λίνεν πού θα προλάβει να τσιμπήσει βαθμούς; Στην Τούμπα με τον δυνατό ΠΑΟΚ μετά την διακοπή; Ακόμα και ύστερα, με τον Πλατανιά, θα είναι δύσκολο το ματς, αφού οι νεοφώτιστοι δαγκώνουν. Και μετά η ΑΕΚ αντιμετωπίζει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Η ευκαιρία, λοιπόν, ήταν με την Κέρκυρα. Στα επόμενα τέσσερα ματς η ΑΕΚ για να πάρει βαθμό (πολύ περισσότερο, βαθμούς) θα πρέπει να έχει εντελώς διαφορετική εικόνα απ’ αυτή που βλέπαμε ως τώρα. Θα προλάβει, όμως; Ή ο Λίνεν θα ξεκινήσει με το αριστερό με το καλημέρα;

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags