Facebook Pixel "Ο Διαμαντίδης που κάνει τα πάντα"
Life
| 2012-10-11 17:23:00

"Ο Διαμαντίδης που κάνει τα πάντα"

"Ο Διαμαντίδης που κάνει τα πάντα"

Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της αυριανής πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα απέναντι στον Παναθηναϊκό, «πέφτει» πάνω στον Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως επεσήμανε ο Πάμπλο Λάσο.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας» αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές που έχουν οι «πράσινοι» στο ρόστερ αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμα και τώρα είναι μέσα στα φαβορί της διοργάνωσης.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει στόχο το Λονδίνο. Ανεξάρτητα από τους παίκτες που έχει στο ρόστερ της και της αλλαγές που έγιναν έχει σπουδαία ιστορία, μεγάλη παράδοση και παραμένει μέσα στα φαβορί. Πάντα όταν μιλάς για τα φαβορί της διοργάνωσης νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις έξω τον Παναθηναϊκό.

Έχουν αλλάξει πολλά φέτος, ειδικά όσον αφορά τους παίκτες του. Σίγουρα με νέους παίκτες και με νέο προπονητή χρειάζονται κάποιο χρόνο για να εντάξουν αυτά που θέλουν στο παιχνίδι τους και να βρουν χημεία. Είναι αλήθεια ότι είναι νωρίς να μιλάμε για το Final Four», είπε αρχικά ο Λάσο και πρόσθεσε:

«Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι πως δεν πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να περάσει και να είμαστε σε υψηλό επίπεδο από την αρχή».

Αναφορικά με το ρόστερ του Παναθηναϊκού και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, σχολίασε: «Δεν μπορώ παρά να σταθώ στο γεγονός ότι συνεχίζει ο Διαμαντίδης. Ένας παίκτης που κάνει τα πάντα και ξέρει πως να φέρει την κατάσταση υπέρ της ομάδας του. Επίσης υπάρχει ο Ούκιτς ο οποίος θα δώσει στην ομάδα όσα έχασε από τον Καλάθη, ενώ μπορεί να παίξει πολύ καλά το pick and roll. Επίσης ο Μπράμος είναι ένας πολύ καλός σουτέρ με εμπειρία. Φυσικά και αυτός που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο είναι ο Διαμαντίδης. Υπάρχουν αρκέτα συστήματα που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε στην επίθεση αλλά είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε τους ψηλούς μας, αφού οι δικοί τους έχουν περισσότερο όγκο αλλά οι δικοί μας είναι πιο γρήγοροι».

Τέλος, σχετικά με τον όμιλο στον οποίο μετέχει η Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Πέρσι κάναμε ένα σπουδαίο πρώτο γύρο αλλά μετά μείναμε εκτός. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού ένα πραγματικά πολύπλοκο γκρουπ. Με τις Χίμκι, Φενέρ, Καντού και Ολίμπια το έργο μας να περάσουμε στην επόμενη φάση γίνεται πολύ δύσκολο. Γι' αυτό και πρώτος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο Top 16».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags