Facebook Pixel Αγαπάει τον Άρη, αλλά ζητάει και τα 40 χιλιάρικα...
Life
| 2012-10-11 17:33:00

Αγαπάει τον Άρη, αλλά ζητάει και τα 40 χιλιάρικα...

Αγαπάει τον Άρη, αλλά ζητάει και τα 40 χιλιάρικα...

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής του Άρη, αφού έφτασε έγγραφο από τη FIFA το οποίο ενημέρωνε για μια επιστολή που έχει στείλει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ο Σέρχιο Κόκε με την οποία ζητάει την καταβολή 40.000 ευρώ που αφορούν ένα υπόλοιπο από τα χρήματα που είχε λαμβάνει όταν αποχώρησε από την ομάδα...

Φυσικά στην επιστολή αυτή ο Ισπανός που ζητάει χρήματα που έχει δουλέψει, δεν αναφέρει πουθενά για τις 650.000 ευρώ που όφειλε να καταβάλει στους κίτρινους, εξαγοράζοντας το συμβόλαιό του για να πάει στο Χιούστον, δίνοντας στην τότε διοίκηση του Αρη επιταγές της εταιρίας ΚΟΚΕ 10 οι οποίες φέρουν και τη δική του υπογραφή.

Θυμίζουμε ότι ο Αρης έχει ήδη σφραγίσει τις ακάλυπτες επιταγές (μια των 500.000 ευρώ και μια των 150.000) και αναμένεται να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες. Στη FIFA πρέπει πάντως μέχρι τις 29/10 να στείλει απαντητική επιστολή με την οποία θα εκθέτει τις δικές του απόψεις για το ζήτημα.

Ανεξάρτητα των νομικών ενεργειών που θα γίνουν, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που πέρασαν από τη ομάδα, στιγματίζεται με την κίνησή του αυτή, αφού τουλάχιστον αυτός που ήθελε και το καλοκαίρι να επιστρέψει στην ομάδα, θα έπρεπε να γνωρίζει τη σημερινή οικονομική κατάσταση και να μην βάζει τη θηλιεά στο λαιμό.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags