Facebook Pixel Μας δουλεύουν με τον Μπρέσκα...
Life
| 2012-10-11 20:03:00

Μας δουλεύουν με τον Μπρέσκα...

Μας δουλεύουν με τον Μπρέσκα...

Η Παναχαϊκή μπορεί να πέρασε... γενεές δεκατέσσερις τον Μάριο Μπρέσκα τις προηγούμενες μέρες, αλλά τελικά του έδωσε "συγχωροχάρτι"!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο Μάριο Μπρέσκα θα συνεχίσει κανονικά με την φανέλα της ομάδας, μετά και την θετική παρέμβαση του μάνατζέρ του!

Από εκεί και πέρα, γίνεται γνωστό πως στο ματς τα Μέγαρα θα υπάρξει κανονικά εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι δυστυχώς την Κυριακή, 14/10/2012, στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων θα αναγκαστούν οι οπαδοί μας να πληρώσουν εισιτήριο, παρά το ότι το Δ.Σ. της ΠΑΕ είχε αποφασίσει και σε αυτό το παιχνίδι να προσέλθουν δωρεάν σε ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ταλαιπωρία την οποία υφίσταται να παρακολουθούν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας 50 χλμ. μακριά από την Πάτρα.

Η εξέλιξη αυτή οφείλεται όπως πληροφορηθήκαμε από την Football League κυρίως από καταγγελία της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για να μην χάσει τα ποσοστά της.

Έτσι, σήμερα στις 9.00 το πρωί, αναγκαστήκαμε να σφραγίσουμε 1.850 εισιτήρια τα οποία προπωλούνται από σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και είμαστε σίγουροι ότι θα εξαντληθούν αφού, η προσέλευση του κόσμου χθες ξεπέρασε τις 2.500.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παραδίδει στη κρίση όλων των οπαδών μας πρόσωπα και συμπεριφορές.

2)Μετά την κλήση σε απολογία του Breska, επικοινώνησε με την νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ο δικηγόρος του παίκτη Κίμων Ευαγγελάτος ο οποίος εξέφρασε την μετάνοια του Breska για την συμπεριφορά του και υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει τους όρους του συμβολαίου του και θα επανέλθει κανονικά από σήμερα τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναχαϊκή αποδέχτηκε αυτές τις εξηγήσεις και ο Mario Breska επανέρχεται ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα του.

3) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στους περίπου 2.500 οπαδούς της που γέμισαν το στάδιο της Κάτω Αχαΐας ενισχύοντας την ομάδα μας.

4) Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση με τους όρους που συμφωνήθηκαν στο Δ.Σ. του Δήμου Πατρέων και δηλώνει κατηγορηματικά ότι εφόσον το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα δεν διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό στάδιο σε συνεργασία με την ιδιοκτησία θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της εταιρίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags