Facebook Pixel "Η Ρεάλ το προβάδισμα"
Life
| 2012-10-11 21:43:00

"Η Ρεάλ το προβάδισμα"

"Η Ρεάλ το προβάδισμα"

Προβάδισμα στην Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης σε δηλώσεις του στην Ευρωλίγκα, ενόψει της αυριανής (12/11, 22:30-ΝΕΤ) 1ης αγωνιστικής στην Μαδρίτη για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς, όμως το dna του Παναθηναϊκού είναι συνηθισμένο να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μας βοηθήσει επίσης να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας», είπε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Και συνέχισε: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και θέλουμε να δούμε το πώς οι παίκτες θα αντιδράσουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε όλα να γίνουν στην εντέλεια αμέσως και θα πρέπει να βαδίζουμε με σταθερά βήματα. Θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας μέσα από τα επίσημα παιχνίδια.

Ετσι τη δεδομένη στιγμή η Ρεάλ βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από εμάς όσον αφορά την ετοιμότατα, λόγω του ότι έχει ήδη δώσει δύο παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags