Facebook Pixel Μήτρογλου και Κλάους θα τα χάνανε;
Life
| 2012-10-13 00:35:00

Μήτρογλου και Κλάους θα τα χάνανε;

Μήτρογλου και Κλάους θα τα χάνανε;

Δεν είμαστε προπονητές, ούτε και θέλουμε να γίνουμε ποτέ. Και τον Σάντος τον θεωρούμε ικανότατο τεχνικό, που έχει πετύχει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, αλλά και με την εθνική. Συνεπώς, δεχόμαστε ότι οι επιλογές του έχουν λογική εξήγηση.

Να ρωτήσουμε κάτι, όμως; Αν στις φάσεις τις μεγάλες της εθνικής ήταν ο Μήτρογλου και ο Αθανασιάδης αντί του Γκέκα και του Σαλπιγγίδη, θα κουνιόταν το πλεχτό ή όχι; Εσείς τι λέτε;

Το ένστικτο του κίλερ έχει ο Μήτρογλου. Και μην ξεχνάμε ότι βοήθησε πολύ για να ξεμπλοκάρει η εθνική με την Λιθουανία. Γκολτζής, όμως, είναι και ο Αθανασιάδης. Μπορεί να μην εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους, αλλά τα γκολ τα βάζουν κανονικά και με το νόμο.

Ο Γκέκας είναι μαχητικός, έχει κι αυτός έφεση στο σκοράρισμα, όμως δεν ήταν καλός ούτε στο προηγούμενο ματς της εθνικής με την Λιθουανία. Είχε χάσει ευκαιρίες.

Ο Σαλπιγγίδης τρέχει, προσπαθεί, σκοράρει, αλλά όπως και να το κάνουμε Μήτρογλου και Κλάους το έχουν πιο εύκολο το γκολ. Βρίσκονται πιο συχνά στην σωστή θέση και σπάνια αστοχούν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags