Facebook Pixel Φιλική τριάρα στην "πρώτη" του Λίνεν
Life
| 2012-10-13 18:13:00

Φιλική τριάρα στην "πρώτη" του Λίνεν

Φιλική τριάρα στην "πρώτη" του Λίνεν

Με τον Έβαλντ Λίνεν για πρώτη φορά στον πάγκο η ΑΕΚ νίκησε, σε ένα ματς για αρκετές δοκιμές, με 3-1 το Αιγάλεω.

Ο Εβαλντ Λίνεν παρέταξε την ΑΕΚ στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» με 4-2-3-1, έχοντας τον Κωνσταντόπουλο στο τέρμα, αριστερό μπακ τον Κοντοέ, δεξιά τον Φέτση και στόπερ τους Γιάγκο, Κουτρουμπή. Αμυντικά χαφ ήταν οι Αγκιριμπά και Κορδέρο, αριστερό εξτρέμ ο Λαγός, δεξιά ο Αρκούδας και ο Παυλής πίσω από τον Τσίτα που βρισκόταν στην κορυφή.

Σε αντίθεση με άλλα φιλικά, αυτή τη φορά η Ένωση μπήκε καλά στον αγώνα και άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Κουτρουμπή στο 6' αλλά το λάθος του Κωνσταντόπουλου στο 9' έδωσε τη δυνατότητα στον Χανιώτη να ισοφαρίσει άμεσα. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Λίνεν να κάνει την πρώτη αναγκαστική αλλαγή στο 24' καθώςο Γιάγκο τραυματίστηκε και στη θέση του μπήκε ο Βλάχος.

Ο νεαρός πήγε στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Φέτση να γίνεται στόπερ και με την ΑΕΚ να έχει κάποιες... συμπαθητικές φάσεις ως το τέλος του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ο Λίνεν προχώρησε σε αλλαγές προσώπων αλλά όχι συστήματος, διατηρώντας πάντα το 4-2-3-1, με τον Παυλή να σκοράρει ξανά, στο 61' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αρκούδα, για να κάνει το 1-2 για τους Κιτρινόμαυρους. Αμέσως μετά ο προπονητής της ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει μαζικά αλλαγές για να δει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, με την Ένωση να δημιουργεί μια-δυο καλές φάσεις με τον Φουρτάδο.

Το 1-3, τελικά, ήρθε στο 87' με κοντινό πλασέ του Κουρέλλα μετά από ενέργεια και ασίστ του Βλάχου, με την ΑΕΚ να παίρνει μια φιλική νίκη. Αυτές που μετράνε, όμως, είναι οι επίσημες και Λίνεν και παίκτες ξέρουν ότι έχουν πάρα πολλή δουλειά μπροστά τους...

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Κοντοές (64' Μπουγαΐδης), Γιάγκο (24' Βλάχος), Κορδέρο (46' Ρίκκα), Τσίτας (46' Κατίδης), Παυλής (64' Κουρέλλας), Λαγός (64' Γκερέιρο), Φέτσης (64' Τσούπρος), Αγκιριμπά (64' Κοτσαρίδης), Αρκούδας (64' Τσουκαλάς), Κουτρουμπής (64' Φουρτάδο).

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags