Facebook Pixel "Καλύτερη από Βοσνία και στόχος η Βραζιλία!"
Life
| 2012-10-13 21:18:00

"Καλύτερη από Βοσνία και στόχος η Βραζιλία!"

"Καλύτερη από Βοσνία και στόχος η Βραζιλία!"

Βέβαιος ότι αν η Εθνική ομάδα πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που μπορεί στην συνέχεια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, θα αποδείξει ότι είναι η καλύτερη στην όμιλο και θα πάρει την πρόκριση για την Βραζιλία, εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NOVAΣπορ FM:

Για το ματς με την Βοσνία:

«Πιστεύω ότι από την μία πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που δεν χάσαμε αλλά μπορούσαμε να έχουμε πάρει και το ματς. Δεν πιάσαμε τα στάνταρ μας σε απόδοση αλλά είχαμε τις φάσεις και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Η Σλοβακία είναι πολύ καλή ομάδα, πρέπει να πάμε εκεί και να νικήσουμε έτσι όπως έγινε ο όμιλος στην βαθμολογία. Θα είναι δύσκολο ματς αλλά αν το κερδίσουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα».

Για το γεγονός ότι δεν μπήκε γκολ και για τα προβλήματα που είχε η Εθνική:

«Το πρόβλημα μας ήταν στην κατοχή της μπάλας. Η Βοσνία “πάγωνε” το ματς και έδειξε ότι είχε έρθει για την ισοπαλία. Μερικές φορές ανοίξαμε τον ρυθμό αλλά η Βοσνία μας «κοίμιζε» και δεν πήραμε τη νίκη. Μπήκαμε δυνατά στην αρχή, χάσαμε την ευκαιρία με τον Φάνη, βέβαια όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Αν είχε μπει θα ήταν εντελώς διαφορετική η εξέλιξη και θα λέγαμε άλλα πράγματα σήμερα. Όσο για το γκολ που δεν ήρθε, το καθαρό μυαλό μας έλλειπε στην τελική προσπάθεια. Αυτό πάνω από όλα μας έλλειπε»

Για την συνέχεια των προκριματικών:

« Έχουμε καλύτερη ομάδα και από την Βοσνία και αν είμαστε καλά μπορούμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η Βραζιλία. Όλα τα ματς είναι σημαντικά, στόχος τώρα είναι να πάρουμε και τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια γιατί είμαστε πολύ καλή ομάδα. Με όποιον και να παίζουμε σε αυτόν τον όμιλο, η Ελλάδα θα είναι το φαβορί».

Για τον κόσμο:

«Ήταν πολύ σημαντική βοήθεια για μας. Τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό και ελπίζω να συνεχίσουν να είναι κοντά μας στα επόμενα ματς».

Για την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό:

«Πολλοί Έλληνες θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, ευτυχώς για μένα έφυγα νωρίς. Στην Ελλάδα τα νέα παιδιά δεν τα προωθούν όπως έξω. Έκανα πολύ καλή επιλογή και αυτό φάνηκε. Εγώ θα δουλέψω ακόμα περισσότερο για να βοηθάω και την Εθνική ομάδα. Βελτιώθηκα πολύ, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο εξωτερικό σε όλους τους τομείς. Συνέχεια βελτιώνεσαι στο εξωτερικό. Σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού βελτιώνεσαι. Δουλεύουν πιο σκληρά, άλλη νοοτροπία. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και επιτυχίες και λύπες. Το θέμα είναι να μην το βάζεις κάτω, κάποια στιγμή θα σου δοθεί η ευκαιρία απλά πρέπει να είσαι έτοιμος»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags