«Δεν ανήκω σε κανέναν» τονίζει σε συνέντευξή του ο Γιώργος Σαρρής, αναφέροντας πως ενοχλήθηκε από την ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» με τον χαρακτηρισμό του... εντολοδόχου.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ πρόσθεσε παράλληλα ότι: «Προσπαθώ κι εγώ να εξηγήσω την στάση αυτή, δεν μπορώ», σχετικά με όσα ανέφερε η «Συμμαχία», για να συνεχίσει λέγοντας πως: «Δεν έχω χρώμα. Ανήκω στο ποδόσφαιρο και μόνο».

Σχετικά με το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να πολεμήσει, ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου δήλωσε στην «Real» πως: «Είναι το θέμα της τεχνητής αναξιοπιστίας που δημιουργείται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι κάτι που δημιουργείται με τις ενέργειες ενός ή δύο. Η ευθύνη ανήκει σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια. Όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο, έχει ευθύνη».

Όσο για την λύση, είπε: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πείσω τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση. Να κατανοήσουν όλοι ότι το συμφέρον τους είναι κοινό».

Παράλληλα μίλησε και για τις προτεραιότητές του, υποστηρίζοντας ότι: «Θα κάνουμε αυτά που πρέπει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις Ενώσεις. Σκοπός μας είναι να γίνει ενοποίηση της Γ΄ με την Δ΄ Εθνικής και να προκύψει η Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Όσον αφορά τις Ενώσεις, γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γι΄ αυτό και θα υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας για τους υπαλλήλους».

Επιπλέον τόνισε ότι υπάρχει και κάτι που δεν πρόκειται να αγγίξει: «Μα φυσικά, την Εθνική. Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα το πλάνο του Φερνάντο Σάντος, όπως έκανε και ο κ.Πιλάβιος».

Κλείνοντας μίλησε και για την διαιτησία, λέγοντα πως: «Είναι αρκετά καλή, ως πολύ καλή η παρουσία των διαιτητών. Και η εκτίμησή μου είναι ότι θα γίνεται συνεχώς καλύτερη».