Facebook Pixel Τι θα κάνει χωρίς τους δύο;
Life
| 2012-10-15 20:58:00

Τι θα κάνει χωρίς τους δύο;

Τι θα κάνει χωρίς τους δύο;

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, το Κόπα Άφρικα του έλειπε. Όπως ήδη θα έχετε διαβάσει, οι πράσινοι κινδυνεύουν να μείνουν στις αρχές του επόμενου χρόνου χωρίς τον Σισοκό και τον Κουϊνσι.
 

Και ειδικά για τον Σισοκό θα είναι πολύ σημαντική διοργάνωση, αν τελικά πάει κι αγωνιστεί με την Ακτή Ελεφαντοστού. Μην ξεχνάμε ότι είναι δανεικός στον Παναθηναϊκό και θέλει να δείξει τι αξίζει, έτσι ώστε να αγωνιστεί του χρόνου στην Μπουντεσλίγκα, στην ομάδα που ανήκει, τη Βόλφσμπουργκ.

Ο Σισοκό, λοιπόν, θα δει σίγουρα το Κόπα Άφρικα σαν ευκαιρία. Το ίδιο, όμως, και ο Κουϊνσι, αν επίσης κληθεί να δώσει το παρών με την Γκάνα. Είναι μια διοργάνωση που κάθε φορά κλέβει όλο και περισσότερο την παράσταση. Με συνέπεια οι παίκτες να γνωρίζουν ότι τα μάτια είναι καρφωμένα πάνω τους.

Υπάρχουν ισχυρά κίνητρα, δηλαδή. Ποιος δεν θέλει να ανεβάσει τις μετοχές του μέσα από μια τέτοια διοργάνωση;

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει δυο από τους πιο ποιοτικούς και γρήγορους επιθετικογενείς παίκτες του.

Σκέφτεστε τον Παναθηναϊκό χωρίς Σισοκό και Κουϊνσι; Κι αν ο Κουϊνσι δεν ξεκίνησε καλά, το πιθανότερο είναι να ανέβει στη συνέχεια, αφού του έλειπαν παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, πονάει στην δημιουργικότητα. Και είναι λογικό να τους έχουν ζώσει τα φίδια στην Παιανία μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το Κόπα Άφρικα είναι απαιτητική διοργάνωση, που σημαίνει ότι οι παίκτες χρειάζονται και λίγη ξεκούραση μετά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags