Facebook Pixel «Κρατάω τα τρία δεκάλεπτα»
Life
| 2012-10-15 22:24:00

«Κρατάω τα τρία δεκάλεπτα»

«Κρατάω τα τρία δεκάλεπτα»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα του Άρη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όχι όμως και για την τρίτη περίοδο, εκεί όπου οι «κίτρινοι» δεν είχαν την εμπειρία και τις λύσεις για να γυρίσουν το παιχνίδι.

«Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία για το αυτό το παιχνίδι, από τη στιγμή που είδαμε ότι το ρόστερ μας είναι αυτό που αγωνίστηκε σήμερα. Παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν καλά οργανωμένοι κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Μπορέσαμε και μπλοκάραμε την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟ, και κρατήσαμε το σκορ χαμηλά. Η παραγωγικότητα μας βέβαια δεν ήταν μεγάλη. Ξέροντας ότι έχουμε πολύ καλό περιφερειακό σουτ δεν μπορέσαμε να σουτάρουμε».

Όσον αφορά στην επανάληψη του αγώνα: «Ενώ είπαμε στο δεύτερο μέρος ότι τα πρώτα πέντε λεπτά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε με τη βοήθεια το κόσμου το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε γιατί μπήκαμε χωρίς ενέργεια. Δεχτήκαμε καλάθια που δεν έπρεπε να δεχτούμε και φεύγοντας στο σκορ ο ΠΑΟ, δεν είχαμε την απαιτούμενη εμπειρία και τις λύσεις για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές κρατάω τα τρία δεκάλεπτα και εξαιρώ το τρίτο, που ήταν το καθοριστικό και δεν παίξαμε καλά».

Για τη συνέχεια της ομάδας: «Η προσπάθεια συνεχίζεται. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε ο Βεργίνης. Από εκεί και πέρα, όποια λάθη και αδυναμίες παρουσιάστηκαν, θα τις στεκάρουμε, θα τις δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε από το επόμενο παιχνίδι να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα».

Συνεχίζοντας, ο κόουτς του ΑΡΗ ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στην ομάδα μου. Είμαι ένας από τους στρατιώτες και ακολουθώ στις εντολές της διοίκησης, στις οποίες συμμετέχω και εγώ. Ο φετινός σχεδιασμός ήταν απόλυτα πτυχωμένος. Κάναμε καλή ομάδα με τους τρεις ξένους και με πολύ λίγα λεφτά. Το ότι δεν έπαιξαν σε κανένα επίσημο και μπήκαμε στη διαδικασία να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, δεν αφορά το λειτουργικό κομμάτι.

Ζήτησα από τον πρόεδρο στη θέση των τριών παικτών να πάρουμε άλλους δύο. Είναι περιορισμένη η αγορά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε ο Δημήτρτης (σ.σ. Βεργίνης) γιατί είναι από τα αγαπημένα μου παιδιά και κολλάει στην ομάδα. Τον προτιμήσαμε από τον Κις γιατί είναι και Έλληνας, ενώ ζήτησα να έρθει και ο Νάτζφεϊ. Δεν μπορώ όμως να μπω σε λεπτομέρειες. Πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση για αυτό το θέμα».

Για την στιχομυθία που είχε με τον Φούφη μετά το τέλος του αγώνα: «Η δουλειά μου έμενα είναι να παραπονιέμαι όταν βλέπω κάτι που με ενοχλεί. Αυτό που μου είπε πάντως δεν το τιμάει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags