Facebook Pixel «Σουτάρουν» δύο για να πάρουν Μανιάτη;
Life
| 2010-12-27 22:02:00

«Σουτάρουν» δύο για να πάρουν Μανιάτη;

«Σουτάρουν» δύο για να πάρουν Μανιάτη;

Η ΑΕΚ σκέφτεται να παραχωρήσει δανεικούς στον Πανιώνιο τους Λεονάρντο, Αργυρίου, προκειμένου να κάνει δικό της τον 24χρονο διεθνή αμυντικό.

Η ΑΕΚ έχει θέσει ως μεταγραφική προτεραιότητα της τον Γιάννη Μανιάτη, για να καλύψει το χρόνιο πρόβλημα της στην θέση του δεξιού μπακ με έναν έτοιμο παίκτη. Η «Ένωση» θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει τον 24χρονο διεθνή αμυντικό στην ομάδα. Στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά στην ανάγκη του Πανιωνίου για παίκτες (πέρα από τα χρήματα) μια και στον δεύτερο γύρο στόχος τους είναι να κάνουν καλή πορεία και να παραμείνει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της κάνει διάφορες σκέψεις για τους δανεικούς που ενδέχεται να συμπεριλάβει στην πρόταση της προς τον Πανιώνιο. Μέχρι στιγμής στο «κιτρινόμαυρο «τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα των Λεονάρντο και Ανέστη Αργυρίου, ενώ στην σχετική λίστα υπάρχουν και αυτά των υπό παραχώρηση παικτών (Πατσατζόγλου, Εντερ, Νταντόμο και Γκερέιρο).

Για τον «Λεό» ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δυσαρεστηθεί πολύ μια και δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του (24 συμμετοχές, 3 γκολ φέτος) και δεν αποκλείεται τελικά να πάει για το δεύτερο 6μηνο σε άλλη ομάδα, ώστε να πάρει τα… πάνω του και να επιστρέψει πιο έτοιμος και «ψημένος». Αναφορικά με τον Αργυρίου, ο Ισπανός δεν τον θεωρεί έτοιμο παρότι τον έβαλε να παίξει βασικό με Αντερλεχτ εκτός, με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο (συν το 45λεπτο στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό). Έτσι προσφέρει και στον Πανιώνιο ένα δεξί μπακ για να καλύψει την θέση του Μανιάτη…

Βεβαίως, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα και στην ΑΕΚ ακόμα προετοιμάζουν την πρόταση που σκέφτονται να κάνουν στον Πανιώνιο για τον Μανιάτη. Το θετικό είναι ότι η διοίκηση της Ενωσης έχει καλή επικοινωνία με την διοίκηση Βεντούρη (είχε συναινέσει ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη να δώσει το γήπεδο στην ΑΕΚ ενόψει του ΑΕΚ – Νταντί Γ.)
 

ΠΗΓΗ: www.aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags