Facebook Pixel Άμα τους την "είπε" και ο πρωθυπουργός...
Life
| 2012-10-16 17:53:00

Άμα τους την "είπε" και ο πρωθυπουργός...

Άμα τους την "είπε" και ο πρωθυπουργός...

Την περασμένη Παρασκευή η εθνική ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας γνώρισε τη συντριβή 4-0 στο Μινσκ από την -πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης- Ισπανία, στο πλαίσιο του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Το αποτέλεσμα αυτό, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν... άρεσε καθόλου στον Πρόεδρο της χώρας, Αλεκσάντρ Λουκασένκο, ο οποίος, λίγες ώρες πριν από τον αποψινό αγώνα της Λευκορωσίας με τη Γεωργία, άσκησε δριμεία κριτική στους διεθνείς για την εμφάνισή τους απέναντι στους «φούριας ρόχας».

«Οι αρχές κατέβαλαν επιπλέον προσπάθειες για να είναι κατάμεστο το γήπεδο και στη συνέχεια οι παίκτες μας... τα έκαναν πάνω τους από φόβο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουκασένκο, ο οποίος συχνά αποκαλείται ως ο τελευταίος δικτάτορας της Ευρώπης, και χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Παρασκευής ως «ανήκουστη ντροπή».

Παράλληλα, έκανε μία σύγκριση της εμφάνισης της Λευκορωσίας απέναντι στους Ίβηρες με αυτήν της Γεωργίας, που έχασε 1-0 από τη «ρόχα», υπογραμμίζοντας ότι οι Γεωργιανοί «πάλεψαν ως το τελευταίο λεπτό».

Πηγή: thesporters.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags