Facebook Pixel "Εγώ είμαι έτοιμος εδώ και περίπου δύο μήνες"
Life
| 2012-10-19 17:27:00

"Εγώ είμαι έτοιμος εδώ και περίπου δύο μήνες"

"Εγώ είμαι έτοιμος εδώ και περίπου δύο μήνες"

Για τον «Γολγοθά» του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, το βαθμό ετοιμότητάς του, τους στόχους του Ολυμπιακού, αλλά και τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας στο novasports. 

Γιάννη, ο αγώνας με την Ξάνθη είναι το πρώτο από μία σειρά δύσκολων αγώνων, κάθε τρεις - τέσσερις ημέρες, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι ο Ολυμπιακός έτοιμος ν' ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος;

«Πιστεύω πως σε γενικές γραμμές η διακοπή μας έκανε πάρα πολύ καλό. Γιατί δουλέψαμε περισσότερο, ώστε να αντεπεξέλθουμε και στο δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί του αγώνα του πρωταθλήματος. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα. Έχουμε και ένα μεγάλο ρόστερ. Πιστεύω πως όλοι θα βοηθήσουν για να είναι πολύ καλή η ομάδα».

Απ' τη δική σου πλευρά, αισθάνεσαι έτοιμος να παίξεις το Σάββατο, εφ' όσον σου ζητηθεί απ' τον προπονητή σου;

«Εγώ είμαι έτοιμος εδώ και περίπου δύο μήνες. Πιστεύω και ο προπονητής να κρίνει πως είμαστε έτοιμος για να δείξω και εγώ τι μπορώ να κάνω στον Ολυμπιακό».

Για εσένα έμοιαζε με «Γολγοθά» όλο αυτό το διάστημα της αποκατάστασης μετά το σοβαρό τραυματισμό σου; Και πόσο δύσκολη είναι η αναμονή για την επιστροφή σου στη δράση;

«Σίγουρα, συμπληρώνω τώρα γύρω στους οκτώ μήνες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της ζωή μου. Βέβαια, πέρασα από πολλές δυσκολίες. Δόξα τω Θεό να λέμε που είμαι τώρα καλά και πατάω στα πόδια μου».

«Ακτινογραφώντας» την Ξάνθη, τι στοιχεία θα εντόπιζες στο παιχνίδι της;

«Είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Τώρα καμία ομάδα δεν μπορεί ν' αντεπεξέλθει στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Συνήθως όλες οι ομάδες μας περιμένουν πίσω. Πιστεύω να έρθει να παίξει ένα ανοικτό παιχνίδι γιατί χρειάζεται τους βαθμούς. Να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Και αυτό θα γίνει στο Καραϊσκάκη. Να είμαστε στο τέλος όλοι ευχαριστημένοι».

Παρεμπιπτόντως, η ομάδα σας έχει έξι νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Χρειάζεται δύο ακόμη για να πετύχει νέο ρεκόρ. Αυτός ο στόχος είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εσάς;

«Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλη λέξη απ' τη νίκη. Τώρα, αν έρθει κάποιο ατυχές αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολο για εμάς γιατί εμείς απ' την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έχουμε μάθει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη λέξη νίκη».

Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο Ρέντη ο Αντώνης Νικοπολίδης. Η παρουσία τους θα σας βοηθήσει;

«Ειδικά για κάποια παιδιά που ήθελαν ψυχολογική τόνωση, ήδη έχει ξεκινήσει και τα βοηθάει. Και σε εμένα, προσωπικά μου είπε δύο - τρία πράγματα τα οποία τα χρειαζόμουν για να είμαι σε καλή κατάσταση».

Θα ήθελα να στείλεις και ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού που διαχρονικά θέλει να βλέπει την ομάδα του να επικρατεί, προσφέροντας παράλληλα ελκυστικό θέαμα.

«Ναι είναι πάντα δίπλα μας. Εμείς θέλουμε μία στήριξη. Και ειδικά τώρα τα καινούργια παιδιά που θα μπουν στην ενδεκάδα. Να μας βοηθήσει γιατί τον χρειαζόμαστε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags