19/10/12 - 17:32

"Εξοντωτική" ποινή του ΣΕΓΑΣ στην Παπαχρήστου...

"Εξοντωτική" ποινή του ΣΕΓΑΣ στην Παπαχρήστου...
48.609views

Στον ΣΕΓΑΣ φαίνεται πως άρεσε το "αστείο" της Βούλας Παπαχρήστου στο Twitter με τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου γι` αυτό και την "τιμώρησαν" με γραπτή επίπληξη...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

"Τρεις περιπτώσεις αθλητών και μία προπονήτριας εξέτασε η Δικαστική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, τις αποφάσεις των οποίων επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Οι αθλητές Μιχάλης Σταματόγιαννης, Αθανασία Πέρρα, Βούλα Παπαχρήστου και η προπονήτρια Σοφία Μπακατσάκη, υπέπεσαν σε παραπτώματα του άρθρου 41, σύμφωνα με το οποίο, αθλητές και προπονητές οφείλουν να συμπεριφέρονται πάντοτε κατά τρόπο σύμφωνο προς τις αρχές του Ολυμπισμού, του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος και να τηρούν το καταστατικό και τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής και έτσι η Αθανασία Πέρρα τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό από διεθνείς αγώνες, με αναστολή δύο χρόνων και η προπονήτρια της Σοφία Μπακατσάκη με διακοπή συμβολαίου από την τέλεση του παραπτώματος έως τις 31 Σεπτεμβρίου 2012, σύμφωνα με το άρθρο 44, παράγραφο 2 του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ.

Σε ό,τι αφορά στον Μιχάλη Σταματόγιαννης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους διεθνείς αγώνες για χρονικό διάστημα έξι μηνών, με αναστολή ενός έτους, σύμφωνα με το άρθρο 44 παράγραφο 2 του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ.

Τέλος με γραπτή επίπληξη τιμωρήθηκε η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ