Facebook Pixel "Άλλαξε η ψυχολογία μας"
Life
| 2012-10-19 21:57:00

"Άλλαξε η ψυχολογία μας"

"Άλλαξε η ψυχολογία μας"

Ένς από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή και στο κατά πόσο έχει βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα

"Έγώ πάντα έλεγα ότι και ο Μουρίνιο να φύγει και να έρθει άλλος προπονητής θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Το θέμα είναι να γίνουν κατανοητά αυτά που ζητάει ο προπονητής και μετά να γίνονται πράξεις στο γήπεδο.

Έχουμε μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, αν και μένουν ακόμα πολλές αγωνιστικές. Η θέση που είμαστε δε μας επιτρέπει να κάνουμε τρελά όνειρα, αλλά προχωράμε. Να πάρουμε την πρώτη νίκη για να "ελευθερωθούν" τα πόδια μας", τόνισε ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος σχολίασε και την ανησυχία του κόσμου για το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδας, μετά τα όσα έγιναν στις πρώτες αγωνιστικές:

"Λογικό να σκέφτεται έτσι ο κόσμος, αφού είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δε θέλουμε να πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο. Μακριά από μας...

Κανένας δε θέλει να χάνει συνέχεια. Προσπάθεια γίνεται απ' όλους. Προσπαθούμε όλοι να δώσουμε στα νεαρά παιδιά την αίσθηση ότι πρέπει να νικάμε συνέχεια κι έτσι πρέπει να γίνεται. Τουλάχιστον έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα. Μερικές φορές ήμασταν καλοί, άλλες πάλι δεν ήμασταν. Καμία ομάδα άλλωστε δεν έχει συνεχώς καλή απόδοση".

Σε ότι αφορά στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε:

"Κάθε χρόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο. Φέτος έχει πετύχει και πολλά γκολ. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να περάσουμε τη δική μας νοοτροπία στον αγώνα και πιστεύω σε ένα καλό αποτέλεσμα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags