Facebook Pixel Θα φανεί αν θέλουν Φάνη!
Life
| 2012-10-19 23:29:00

Θα φανεί αν θέλουν Φάνη!

Θα φανεί αν θέλουν Φάνη!

Το όνομα του Γκέκα βρέθηκε πρόσφατα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενόψει Γενάρη. Το ζήτημα είναι αν η διαρροή έγινε από το τριφύλλι ή από... τον ίδιο τον παίκτη!
 

Ξέρετε τι έμαθε ο σκύλος από την Ισπανία; Πως ο Έλληνας φορ θέλει να φύγει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Λεβάντε, καθώς δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Ιβηρική χερσόνησο. Ψάχνεται, μάλιστα, από τώρα για να βρει ομάδα και μετά από χρόνια στο εξωτερικό, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει μπάλα.

Στα 33 του, άλλωστε, έχει χορτάσει από την περιπλάνηση στα γήπεδα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Τουρκίας και, εσχάτως, της Ισπανίας και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα.

Με τον Ολυμπιακό, όμως, να μην έχει χώρο για άλλον επιθετικό στο ρόστερ του, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που ακολουθεί στην προτίμησή του. Και χώρο θα βρει στη γραμμή κρούσης και μπορεί με το ταλέντο του στο σκοράρισμα να δώσει πολλές λύσεις στους "πράσινους" και να αγαπηθεί ξανά από την κερκίδα.

Για αυτό και κάποιοι... πονηροί, από την πιάτσα των ατζέντηδων, σχολιάζουν πως ακόμα κι αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τον Γκέκα, είναι πολύ πιθανό το θέμα τώρα να βγήκε προς τα έξω από την πλευρά του παίκτη. Προκειμένου να μετρήσει αντιδράσεις και αν στο "τριφύλλι" είναι ζεστοί για μία τέτοια κίνηση. Οι δρόμοι του Γκέκα με τον Παναθηναϊκό, άλλωστε, δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο...

Να πει κάτι ακόμα ο σκύλος; Αν μέσα στο επόμενο διάστημα διαβάσετε ανάλογα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φάνη, μη σας κάνει εντύπωση. Αν και εκεί το επιθετικό πρόβλημα είναι λυμένο και δύσκολα θα υπήρχε ενδιαφέρον για έναν ακόμα φορ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ίσως ο "δικέφαλος" του Βορρά δείξει αντίστοιχο... ενδιαφέρον, όπως αυτό που ανέφερε ο Τύπος για τον Παναθηναϊκό και τον Γκέκα τώρα, για τον Νίκο Καράμπελα! Τον άλλον Έλληνα της Λεβάντε, που επίσης ψάχνεται για να φύγει τον Γενάρη από την Ισπανία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags