Facebook Pixel Το sms του Γκαρσία στον Κοντρέρας και η παρεξήγηση...
Life
| 2012-10-21 20:40:00

Το sms του Γκαρσία στον Κοντρέρας και η παρεξήγηση...

Το sms του Γκαρσία στον Κοντρέρας και η παρεξήγηση...

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έδωσε συνέντευξη και είναι σίγουρο πως… δεν τα είπε όλα γι’ αυτόν και τον Ουρουγουανό αρχηγό του ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και ρωτήθηκε για το τι είπε με τον Γκαρσία όσον αφορά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό...

«Ο Πάμπλο είναι σπουδαίος άνθρωπος και σημαντικός παίκτης. Δένεται όμως με την ομάδα του πολύ και μέσα στο γήπεδο παίζει με μεγάλη ένταση. Το ίδιο όμως θα κάνω κι εγώ. Τον περιμένω στο Καραϊσκάκη και νομίζω ότι δεν θα έχουμε παρατράγουδα. Αν ξεφύγει; Ε, τότε δεν θα καθίσουμε ...ήσυχοι. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα υπερασπιστώ την ομάδα μου. Μιλήσαμε πριν έρθω και συμφώνησε με την επιλογή μου διότι είμαστε επαγγελματίες».

Αυτό το τελευταίο πόσοι αλήθεια μπορούν να το πιστέψουν; Είπε ο Γκαρσία… «εντάξει καλά κάνεις και πας εκεί». Είναι δυνατόν; Και φυσικά δεν έγινε έτσι ακριβώς και ξέρει καλά ο Κοντρέρας τι του έχει πει ο Γκαρσία. Αν δεν το έσβησε, το έχει και σε μήνυμα στο κινητό του...

Όταν ο Κοντρέρας δέχθηκε την πρώτη κρούση από τον Ολυμπιακό, άρχισε να επικοινωνεί με φίλους του στην Ελλάδα. Τότε προσπαθούσε να συγκεντρώσει στοιχεία και να μαζέψει αντιδράσεις. Όταν λοιπόν έφθασε κοντά στον Ολυμπιακό και ενημέρωσε με μήνυμα τον Γκαρσία, η απάντηση του Ουρουγουανού ήταν μονολεκτική: «ΠΡΟΔΟΤΗ».

Αυτό είναι γνωστό σε αρκετούς εδώ και καιρό, αλλά έπρεπε και να επιβεβαιωθεί τώρα, με αφορμή τις ανακριβείς δηλώσεις Κοντρέρας.

Το sms που έγραφε… «προδότη» πάγωσε τις σχέσεις τους, οι οποίες βέβαια δεν ήταν ποτέ και τέτοιες που να μιλάμε για κολλητούς. Γκαρσία και Κοντρέρας είχαν σεβασμό ο ένας στον άλλο, όχι όμως και άψογες ή οικογενειακές σχέσεις, όπως αυτές του Γκαρσία με τον Λίνο για παράδειγμα.

Ο Κοντρέρας βέβαια αφού πήγε στον Ολυμπιακό, προσπάθησε πολλές φορές να επικοινωνήσει με τον Πάμπλο Γκαρσία. Και πράγματι τα κατάφερε και μίλησαν για όλα αυτά. Κάπου εκεί έληξε η μεταξύ τους παρεξήγηση, χωρίς όμως ΠΟΤΕ ο Γκαρσία, να τον δικαιολογήσει ή να τον δικαιώσει για την απόφασή του να υπογράψει σε αυτή την ομάδα.

Πηγή: paok24.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags