Facebook Pixel "Πήραμε κουράγιο για τη συνέχεια"
Life
| 2012-10-21 23:45:00

"Πήραμε κουράγιο για τη συνέχεια"

"Πήραμε κουράγιο για τη συνέχεια"

Αποτέλεσμα που χαρίζει κουράγιο στον Αρη ήταν κατάτον Νίκο Πασιαλή η ισοπαλία που απέσπασαν οι Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία: Όπως εξελίχτηκε το ματς, είμαστε ικανοποιημένοι. Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας. Ξέραμε τη δυναμικότητα του Παναθηναϊκού, του κλείσαμε τους διαδρόμους και θεωρώ ότι ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Δεχτήκαμε γκολ από μία αμφισβητούμενη φάση που σηκώνει συζήτηση. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Εάν συνεχίσουμε, έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Για το γκολ του Γιαννιώτα: Ξέρω τους μικρούς του Άρη, δούλεψα μαζί τους και γνωρίζω τις δυνατότητες του. Ειδικά για τον Γιαννιώτα, πιστεύω ότι έχει το μέλλον μπροστά του εάν συνεχίσει έτσι.

Για την αμυντική λογική του Άρη: Μέχρι τώρα ο Άρης δεν έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει τα μεγάλα παιχνίδια. Δουλέψαμε στη διακοπή για να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Μην ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι καμιά τυχαία ομάδα, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που αν βρουν χώρους, θα σε χτυπήσουν. Έτσι διαβάσαμε το παιχνίδι και θεωρώ ότι ακολουθήσαμε το σχέδιο μας.

Για το αν θέλει να παραμείνει προπονητής στον Άρη: Δεν χρειάζεται συζήτηση αυτό. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για μένα να τον προπονώ. Εννοείται πως θέλω να συνεχίσω.

Για το αν υπήρχε κακό κλίμα επί Κατσαβάκη: Το κλίμα χαλάει από τα αποτελέσματα. Όταν δεν έρχονται οι νίκες, κάποιοι ποδοσφαιριστές νιώθουν παραγκωνισμένοι και το κλίμα χαλάει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags