Facebook Pixel "Κόβει" τις προσκλήσεις η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
Life
| 2012-10-22 16:43:00

"Κόβει" τις προσκλήσεις η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

"Κόβει" τις προσκλήσεις η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Είναι δεδομένο πως εδώ και καιρό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μπει σε εποχή λιτότητας και ψάχνει τρόπους να μαζέψει το έλλειμα και παράλληλα να αυξήσει τα έσοδά της. Σε αυτό το πλαίσιο μια από τις ενέργειες είναι και ο περιορισμός στο ελάχιστο των προσκλήσεων που εκδίδονται για κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Πλέον θα παρέχεται μόνο ένας αριθμός στους χορηγούς, όπως προκύπτει από τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί και σε αθλητές άλλων τμημάτων, κατόπιν έγγραφου αιτήματος.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Λάτσιο ο αριθμός των προσκλήσεων ελαχιστοποιείται. Πλήρη εφαρμογή του μέτρου δεν μπορεί να γίνει κόντρα στους Ιταλούς, πολύ απλά διότι κάποιες προσκλήσεις είχαν ήδη τυπωθεί. Αντίθετα από το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ στις αρχές του Νοέμβρη θα υπάρξει πλήρη εφαρμογή και ουσιαστικά κατάργηση των προσκλήσεων.

Αυτό γίνεται προκειμένου να υπάρξουν έξτρα έσοδα από τα εισιτήρια που θα αντικαταστήσουν τις προσκλήσεις. Οι θαμώνες των θυρών P1 και P2, άλλωστε, έχουν την οικονομική ευρωστία και επιφάνεια για να αγοράσουν κάποιο εισιτήριο βοηθώντας παράλληλα και τον σύλλογο να σταθεί στα πόδια του και να μειώσει όσο γίνεται την... τρύπα που υπάρχει.

Εξάλλου, το εγχείρημα της λαϊκής βάσης δεν συνάδει με τέτοιου είδους παροχές, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως από την αρχή της σεζόν η πολιτική της ΠΑΕ στα εισιτήρια είναι οι πολύ χαμηλές τιμές. Για παράδειγμα το ακριβότερο εισιτήριο για τον αγώνα με την Λάτσιο είναι στα 30 ευρώ και με αυτό το ποσό μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την καλύτερη θέση του γήπεδου. Σίγουρα πλέον ο κόσμος στις εποχές που ζούμε σκέφτεται και το ευρώ που θα το δώσει, αλλά τέτοιες τιμές δεν συναντάς σε άλλα γήπεδα της Ελλάδας.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags