Facebook Pixel Όχι και από Κατσιαούνη
Life
| 2012-10-24 18:33:00

Όχι και από Κατσιαούνη

Όχι και από Κατσιαούνη

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του σχηματισμού διοίκησης Πρωτοδικείου αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες και ο Αλέκος Κατσιαούνης ενημέρωσε την ΚΜΑ ότι δεν προτίθεται να μπει σε ένα υποψήφιο σχήμα που θα οριστεί από το Πρωτοδικείο.

Ο Κατσιαούνης που φερόταν σίγουρος τις προηγούμενες μέρες και αποφασισμένος να βγει μπροστά, έκανε πίσω και μετέφερε την άρνησή του στην ΚΜΑ, αλλάζοντας άρδην την κατάσταση αφού τη στιγμή που η ΚΜΑ ήταν σχεδόν έτοιμη να καταλήξει στο τελικό σχήμα, χωρίς την συμμετοχή κανενός από τις προηγούμενες διοικήσεις, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κατσιαούνης εξέφρασε στη διοίκηση της ΚΜΑ την επιθυμία του να παραμείνει ως έχει το διοικητικό σχήμα με τους Ζαμπέτα, Λαμπριάκο και Στεφανίδη με τους οποίους παρά τα όποια προβλήματα υπήρχαν στην αρχή, υπάρχει πλέον ένας κώδικας επικοινωνίας και καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Ακόμη μετέφερε στους ανθρώπους της ΚΜΑ ότι δεν αισθάνεται καλά, να συνεχίσει μόνος του σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου, δίχως τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκίνησε την προσπάθεια πριν από πέντε μήνες.

Η σημερινή εξέλιξη αλλάζει τα σχέδια της ΚΜΑ που καλείται να αναζητήσει άλλη λύση, η οποία αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο ποια μπορεί να είναι. Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη που αρκέστηκε να πει ότι: "θα βρούμε μια λύση, θα δούμε τι θα κάνουμε. Ήταν κάτι ξαφνικό αλλά κοιτάμε μπροστά. Αυτό που αποκλείουμε πάντως είναι να πάμε σε Γ.Σ"

Πηγή: allaboutaris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags