Facebook Pixel Το 2008 τιμωρημένη, το 2012 "λαμπερή προσωπικότητα"...
Άλλα Σπορ
| 2012-10-25 19:10:00

Το 2008 τιμωρημένη, το 2012 "λαμπερή προσωπικότητα"...

Το 2008 τιμωρημένη, το 2012 "λαμπερή προσωπικότητα"...

Το 2008 ο ΣΕΓΑΣ είχε τιμωρήσει με διετή αποκλεισμό τη χρυσή Ολυμπιονίκη της Αθήνας Φανή Χαλκιά, επειδή είχε βρεθεί ντοπέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Σήμερα η ίδια ομοσπονδία τη θεωρεί "λαμπερή προσωπικότητα του αθλητισμού" που στηρίζει το μαραθώνιο της Αθήνας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

"Λαμπερές προσωπικότητες από τον κόσμο του θεάματος, της πασαρέλας, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής θα δώσουν δυναμικό παρόν στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 11 Νοεμβρίου.

Η Έλενα Παπαρίζου, η Δούκισσα Νομικού, ο Γιώργος Σαμαράς, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Βούλα Πατουλίδου, η Ζέτα Δούκα, η Εύα Καϊλή, ο Αντώνης Νικοπολίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Ζωή Δημητράκου, η Βασιλική Δεληνικόλα, η Φανή Χαλκιά, η Έλενα Φραντζέδις που εξελέγη Μiss Teenager στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Γκλόρια Μίκα είναι μερικοί μόνο από τις γνωστές προσωπικότητες που όχι μόνο θα τρέξουν στις διαδρομές των 5 χλμ και 10 χλμ, αλλά στηρίζουν και ενισχύουν την προώθηση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γέννησή του.

Ακολουθώντας το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης «όποιον ρόλο κι αν διαλέξεις σημασία έχει η συμμετοχή» οι δημοφιλείς φωτογραφήθηκαν με το μπλουζάκι του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας για την προβολή της φετινής 30ης διοργάνωσης. Οι φωτογραφίες αυτές θα αναπαραχθούν σε αφίσες, δημοσιεύονται ήδη στον περιοδικό και στον ημερήσιο Τύπο ενώ κάποιες θα εκτεθούν και στο μεγάλο εμπορικό κέντρο Golden Hall".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags