Facebook Pixel "Προπόνηση" ενόψει Φενέρμπαχτσε
Life
| 2012-10-29 22:04:00

"Προπόνηση" ενόψει Φενέρμπαχτσε

"Προπόνηση" ενόψει Φενέρμπαχτσε

Τελειώνοντας το ματς με συνοπτικές διαδικασίες, ο Παναθηναϊκός έφτασε εύκολα στο 92-50 επί του ΑΓΟΡ και πλέον το μυαλό όλων είναι στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με φόρα απ' τη Λιουμπλιάνα κι ο Α.Γ.Ο.Ρ. βοήθησε την αποστολή του, αφού βρέθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. διατεθειμένος να διασκεδάσει την αναμέτρηση, που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1. Το θέαμα περίσσεψε στο κλειστό, αν και μία 100άρα θα ταίριαζε στο όλο κλίμα.

Πλέον ο Παναθηναϊκός συνεχίζει απ' το 2-1 κι η ομάδα του Ρεθύμνου απ' το 1-2.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο γρήγορος ρυθμός και τα πολλά τρίποντα (25/65τρίπ. στις πρώτες 2 αγων., τις περισσότερες προσπάθειες από κάθε άλλη ομάδα) αποτελούν τα κυριότερα στοιχεία στο παιχνίδι του Α.Γ.Ο.Ρ., που τα είχε ανάγκη, προκειμένου να μη χάσει νωρίς την επαφή στο σκορ. Στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε 4/4 αιφνιδιασμούς, 16 ασίστ και 6/9 τρίποντα (συν 11/18δίπ., 13/13β.), ενώ η ομάδα του Ρεθύμνου είχε 2/3 αιφνιδιασμούς, μόλις 3 ασίστ και 3/10 τρίποντα. Το +25 του 20' (53-28) δεν ήθελε πολλά περισσότερα. Όπως και το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

MVP: Ο Αργύρης Πεδουλάκης χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του κι όλοι τους είδαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ. Τέσσερις εξ αυτών μέτρησαν διψήφιο αριθμό πόντων, οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει!

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ακόμη κι ο Ντέργουιν Κίτσεν, που έμπλεξε νωρίς με τα φάουλ και συνέχισε άτολμος ως προς την εκτέλεση, δεν έχει θέση εδώ. Για τον Χίλτον Άρμστρονγκ ούτε λόγος, αφού ήταν αρκετά πιο ευδιάθετος. Οι παίκτες του Α.Γ.Ο.Ρ., μέχρι κι ο... Iron Man, αφού τα έριξε όλα στο σίδερο, Νταμίρ Λάτοβιτς, απαλλάχθηκαν των... κατηγοριών λόγω διάθεσης να συνεισφέρουν στο θέαμα.

ΚΕΥ ΡΟΙΝΤ: Ο Ούρος Ντούβνιακ μείωσε σε 22-16 στο 9', αλλά μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο Παναθηναϊκός έτρεξε 13-2 σερί και ξέφυγε με 35-18 στο 13'. Οι δύο ομάδες σούταραν με αντιστρόφως ανάλογα ποσοστά ευστοχίας κι η διαφορά συνέχισε την ανοδική πορεία της. Το +42 του τελικού 92-40 ήταν η μέγιστη τιμή της.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Το Ο.Φ.Η.-Παναθηναϊκός της Superleague κράτησε τους περισσότερους βιδωμένους μπροστά απ' τις τηλεοράσεις τους. Η λήξη του ήταν σχεδόν παράλληλη με το τζάμπολ στο Ο.Α.Κ.Α., αλλά σχεδόν κανείς δε βρήκε το δρόμο, αφού ο κόσμος δεν ξεπέρασε τους 1.500 θεατές. Όχι πως έστω και γι' απόγευμα Δευτέρας κι απέναντι στον κατά τ' άλλα φιλότιμο Α.Γ.Ο.Ρ. οι απαιτήσεις ήταν υψηλότερες. Όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες, δεν έχασαν.

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 53-28, 68-39, 92-50

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags