Facebook Pixel Να χρειαζόσουν μόνο δουλειά...
Life
| 2012-10-29 23:09:00

Να χρειαζόσουν μόνο δουλειά...

Να χρειαζόσουν μόνο δουλειά...

Ο Χίλτον Άρμστρονγκ έχει ακόμα δουλειά μπροστά του προκειμένου να προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε μετά τη νίκη (92-50) επί του ΑΓΟΡ.

Για τη νίκη επί του ΑΓΟΡ: «Παίξαμε πολύ καλά, πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και πιέσαμε τον αντίπαλο. Πήραμε διαφορά στο σκορ και φτάσαμε σε εύκολη νίκη».

Για το ματς με Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ: «Είναι ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Το τεχνικό επιτελείο θα μελετήσει τον αντίπαλο και θα μας πει ποιο θα είναι το πλάνο μας. Θα πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να αποδώσουμε και πάλι πολύ καλά στην άμυνα. Δεν γνώριζα πως ο Μπατίστ και ο Σάτο έπαιζαν πέρυσι στον Παναθηναϊκό. Τους ξέρω, όμως, ως ονόματα».

Για το «όπλο» του Παναθηναϊκού που είναι η άμυνα: «Σίγουρα, από εκεί ξεκινούν όλα. Η καλή άμυνα μάς βοηθάει να είμαστε δυνατοί και στην επίθεση».

Για τον ίδιο: «Όσο περνάει ο καιρός τόσο προσαρμόζομαι στην ομάδα. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Χρειάζομαι ακόμα δουλειά, θέλω να βοηθήσω σε όλους τους τομείς, να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags