Facebook Pixel Συνάντηση κορυφής και συζήτηση
Life
| 2012-10-30 18:56:00

Συνάντηση κορυφής και συζήτηση

Συνάντηση κορυφής και συζήτηση

Ζήσης Βρύζας, Γ.Χ Γεωργιάδης και Γιώργος Δώνης συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Μεσήμβρια και μίλησαν για την ομάδα και τις τελευταίες κακές εμφανίσεις…
 

Μέσα από την συζήτηση και τις πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν γι’ αυτήν, αναλύθηκαν οι λόγοι που ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει συγκεκριμένα προβλήματα, τα οποία ενώ είναι γνωστά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές είπαν τις απόψεις τους για ότι συμβαίνει στην ομάδα και τι πρέπει να ακολουθήσει. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, κατέληξαν στο ότι το καλύτερο φάρμακο είναι το… επόμενο παιχνίδι. «Οτιδήποτε και να συζητηθεί οι λύσεις θα προκύψουν μέσα στο γήπεδο…» είπαν οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έδωσαν και το έναυσμα για να ξεκινήσει η προετοιμασία όσον αφορά το δύσκολο αλλά και ιδιαίτερο –λόγω βαθμολογίας- παιχνίδι της Κυριακής.

Ο πρόεδρος της ομάδας, έκλεισε την ποδοσφαιρική αυτή κουβέντα με την γνωστή ατάκα… «οι αγώνες κερδίζονται από την αρχή της εβδομάδας, άρα από σήμερα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεκριμένοι στον στόχο…».

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags